۲۸ تير ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۸۱۲۷۳
مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران:

فرهنگ مهدوی جامع ترین مرحله اسلام است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول فرهنگی دانشگاه شهید چمران جامع ترین مرحله اسلام را فرهنگ و معارف مهدوی دانست که می‌تواند راهگشا و تأمین کننده نیازهای بشری باشد.
مدير فرهنگي دانشگاه شهيد چمران اهواز
محمد چکشیان، مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در احیای فرهنگ مهدویت و انتظار، گفت: انقلاب اسلامی ایران باز تعریف مجددی از اسلام را به رهبریت امام خمینی(ره) به ارمغان آورد که نقش اساسی در تبیین انقلاب حضرت مهدی داشت.

مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران، ظلم و استکبار ستیزی، بازگشت به اسلام راستین و نقد اسلام مصالحه گر با سلطه را از مؤلفه های انقلاب اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: این انقلاب توانست فضایی جهت ایجاد ترویج معارف مهدوی و انتظار را برای جامعه تبیین کند.

وی با اشاره به آثار و نتایج اعتقاد به منجی بیان داشت: نگاه به آینده که روزی مستضعفان وارثان و مؤمنان حاکمان جهان خواهند شد، سبب ایجاد انگیزه و امید در انسان می‌شود.

چکشیان نقش شیعیان در برابر ترویج فرهنگ مهدویت را خودسازی در زمینه‌های اخلاقی و علمی خواند و ابراز داشت: انتظاری سازنده است که هر روز بر توانایی‌های اخلاقی، اعتقادی، فکری و علمی بیافزاییم و آمادگی خود را بیش از پیش ارتقا دهیم.

این استاد دانشگاه با بیان این که مبلغان دینی باید در دوران غیبت ولی‌عصر(عج) نسبت به شبهات مهدویت آگاه و حساس باشند، افزود: مبلغان دینی و روحانیت باید همانند شهید مطهری که اسلام و نیازهای عصر خود را شناخت، به نیازهای دوران غیبت آگاهی داشته باشند تا بتوانند نقش خود را نسبت به ترویج فرهنگ مهدویت ایفا کنند.

مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران فرهنگ مهدوی را جامع‌ترین محتوا برای انسان است دانست و اظهار داشت: اگر آغاز نسخه حیات بخش انسان را اسلام بدانیم، به یقین جامع ترین مرحله آن جامعه مهدوی و معارف آن است؛ از این رو معارف مهدوی به سبب منطبق‌بودن بر انسان‌شناسی می‌تواند راهگشا و تأمین کننده نیازهای بشری باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عملکرد دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار را قابل قبول خواند و به برخی از فعالیت‌های دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد و افزود: در این دانشگاه گروه‌های مختلفی در زمینه ترویج فرهنگ مهدویت فعالیت و برنامه ریزی می‌کنند.

چکشیان در ادامه به طرح «وصال» اشاره کرد و ابراز داشت: این طرح با همکاری کانون انتظار مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شهید چمران و بنیاد مهدی موعود استان خوزستان با هدف تربیت نیروی مبلغ جهت ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت برگزار شد.

وی در پایان افزود: طرح وصال در دو مرحله برگزار شد که در گام نخست یکصد و پنجاه نفر در اهواز آموزش‌هایی را گذراندند و در مرحله دوم هشتاد نفر از آنان به قم اعزام و دوره‌های تخصصی انتظار و مهدویت را سپری کردند./945/ت302/س
ارسال نظرات