۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۸۱۳۱۳۷

اعزام گروه‌های جهادی سمنان برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده تهران

اعزام گروه‌های جهادی سمنان برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده تهران
سمنان-در راستای امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده از حوادث اخیر در پایتخت، گروه‌های جهادی استان سمنان با هدف کمک به تأمین نیاز‌های اساسی مردم، راهی تهران شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، در قالب عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی سوم، گروهی از جهادگران بسیج دانشجویی این استان جهت مشارکت در بازسازی و آبادانی مناطق متضرر به تهران اعزام شدند.

این گروه جهادی که متشکل از ۱۶ نفر از نیرو‌های متخصص و آماده به خدمت است، در حال حاضر در عرصه عمرانی حضور یافته و در کارگاه‌های شیشه‌بری و همچنین عملیات نصب شیشه در منازل آسیب‌دیدگان، به طور گسترده مشغول به فعالیت هستند.

این اقدام در راستای حمایت‌های همه‌جانبه بسیج از اقشار آسیب‌دیده و تسریع در روند بازسازی منازل شهروندان صورت می‌گیرد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات
captcha