خیابان با ما، بازار با شما!
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان، مردم کف خیابان همچنان قرص و محکم ایستادند و این شب ها که دوره سکوت جنگ نظامی را می گذرانیم در کنار حمایت از نظام و رهبری، تقاضای مدیریت و نظارت مسولان بر بازار پرسروصدای این روزها را مطرح می کنند.
از ابتدای بعثت مردم که تقسیم کار بین آنها و نظامی ها صورت گرفت، قرار شد ایستادگی و مقاومت در خیابان با مردم و مبارزه در میدان جنگ با سپاه غیور و ارتش دلاور باشد.
هرشب که بر جمعیت خیابان افزوند میدان نیز از آن قوت و قدرت بیشتری یافت و این دو بسان ذوالفقار دو دمه شکوه و اقتدار ایران در جهان را به نمایش گذاشتند.
صدا و تصویر مردم در سراسر ایران با پرچم و تابلوهای دست نویس، دشمن ستیزی و مقاومت را نشان می داد و حاکی از ایستادگی پای نظام و رهبری بود.
روزها به کار و تلاش و همدلی و همیاری نسبت به یکدیگر مشغول بودند تا چرخ مملکت و زندگی را باهم بچرخانند و شب ها با حضور در خیابان، از نیروهای نظامی حمایت کردند تا در مقابل دشمن غدار ایستاده و پیروز میدان باشند.
موشک صورتی
بده بستان میدان و خیابان به آنجایی رسید که میدان با تمام سختی و دشواری کار، و نیز وجهه نظامی و خشکی که قاعده نظام آن است، به خواسته کودک ایرانی در رنگ صورتی موشک هم نظر کرد تا ضمن ارائه نمایی از آیه (اشداء علي الكفار و رحماء بينهم)، پیام توجه نسبت به خیابان و اهميت مردم را حتی در بحبوحه زد و خورد و جنگ با دشمن نیز آشکار کند..
این نمای زیبا که حاکی از تمدن ایرانی اسلامی و همبستگی ارکان نظام و ملت است برای دشمن ناامیدی و عصبانیت و برای دوستان امید و عزت و سرافرازی به همراه داشت.
میدان و خیابان به خوبی نقش خود را ایفا کرده و از یکدیگر حمایت کردند و به قوت و قدرت خویش افزودند.هر کدام در صحنه خویش شگفتی های جدیدی خلق کردند تا دشمن را از ایجاد شکاف در این بخش نا امید و مجبور به عقب نشینی کنند.
سکوت جنگ و سروصدای بازار!
در این شب های اخیر گویا دشمن در پی تغییر صحنه جنگ و ضربه زدن از شکاف خیابان و بازار است آنجا که لازم است دولت در میدان اجرا، ارائه خدمات و مدیریت بازار و قوای مقننه و قضائیه نیز با اصلاح قانون در صورت نیاز و با نظارت صحیح و قاطع به ردپای دشمن در فشار اقتصادی به خیابان توجه کرده و عاملان سودجویی و افزایش قیمت را ضمن افشای ماهیت مجازات کند.
لازم است قوای سه گانه این بار خطاب به مردم بگویند خیابان با شما، بازار و خدمات با ما! تا آنگاه شاهد حمایت قوی تری از خیابان بوده و ضمن ایجاد امید و افزایش روحیه مقاومت، همراهی آنان را در کارهای قانون، قضا و اجرا به خوبی ببینند.
نظر خیابان
شب در حضور خیابانی با برخی از مردم که به گفتگوی نشستم، حرفشان همان لزوم ایستادگی و مقاومت در خیابان و میدان بود که با اندک گلایه ای از فشار بازار همراه بود.
توقع آنان بیش از حقشان نبود، حقشان را آرام بودن بازار، حداقل به اندازه زمان جنگ می دانستند و از درک شرایط کشور و مشکلاتی که ممکن است گریبانگیر دولت باشد سخن می گفتند اما انتظار داشتند در دوره سکوت جنگ، اگر کاهش قیمت ممکن نیست همان روند سکون تقریبی قبل ادامه یابد.
مردم نسبت به اطراف و امور کشور کم و بیش اطلاعاتی داشتند، یکی از آنها می گفت پتروشیمی را زدند درست! شبکه خبر از کارخانجات فعال در این زمینه گزارش داد که انبار اجناس دپوی سال گذشته را برای ارائه به بازار بازکردند و کسری هم ندارند! مسؤلان نیز از جریان داشتن واردات از مرزهای مختلف و تامین نیاز خبر می دهند پس چرا قیمت یک پلاستیک نازک و ساده در نانوایی چند برابر رسیده است؟!
آنها این جهش های قیمت عجیب و غریب و اختلاف فاحش را ناشی از خیانت یا نفوذ یا سودجویی و عدم نظارت و مدیریت از سوی مسؤلان تبیین میکردند.

چرا ملاک قیمت گذاری، پول دشمنی شده که با او در جنگ هستیم این باید اصلاح شود تا ارزش پولمان حفظ و به فرموده رهبر شهید آقایی دلار شکسته شود! ما خودمان با قیمت گذاری به دلار و مبادلات با آن، به دشمن کمک می کنیم و این اشتباه است.
شنیدن حرف های حق مردم از شیرینی حضورشان کم نمی کرد، امیدوارم مسؤلان از فشار بازار به خیابان کم کرده و پشتیبان آنها باشند تا بیش از این آسیب مالی نبینند همچنان که آنان پشتیبان نظام و ولایت فقیه هستند تا به مملکتشان آسیب نرسد./933/
نویسنده: جوادرستمی