دیدار علمای بحرین با آیت الله شبیری زنجانی
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله شبیری زنجانی در دیدار جمعی از علمای فعال کشور بحرین، ضمن امیدواری برای برطرف شدن فشار علیه شیعیان کشورهای حاشیه خلیج فارس، تأکید کرد که در طول تاریخ شیعیان مورد عنایت الهی بوده اند و با لطف خداوند بلاهای زیادی از آنان دور شده است.
جمعی از علمای فعال کشور بحرین در این دیدار ضمن تفقد از حال حضرت آیت الله شبیری زنجانی به بیان وضع شیعیان بحرین به ویژه بعد از جنگ رمضان پرداختند.
حجت الاسلام شیخ محمد خجسته از اعضای المجلس العلماء بحرين ضمن بر شمردن وضع شیعیان بحرین و موضع خصمانه حکومت بحرین عليه آنان در سال های اخیر، بیان کرد که جنگ رمضان ضربه سختی به وجهه حکومت آل خلیفه وارد کرد. لذا بعد از پایان جنگ با فشار بر شیعیان در صدد انتقام از ایران بر آمد. در اولین گام تابعیت ۷۳ بحرینی را به تهمت ارتباط با ایران سلب تابعیت و آنان را از بحرین اخراج کرد.
وی بیان کرد: در گام بعدی در شنبه ۱۹ اردیبهشت در عرض ۴ ساعت با یورش به خانه ۴۱ عالم از علمای طراز اول شیعه بحرین ضمن دستگیری آنان اموال شخصی آنان را ضبط کردند. تهمت آنان ارتباط با سپاه پاسداران و ترویج نظریه ولایت فقیه در بحرین بود. علاوه بر این از آغاز جنگ جمع زیادی از شیعیان بحرین به اتهام طرفداری از ایران دستگیر شدند.
حجت الاسلام خجسته ابراز داشت: بیم آن می رود که در گام های بعدی، حوزه های علمیه فعال، مراکز فرهنگی شیعه، تعطیل شود و ائمه مساجد شیعه از مساجد اخراج شوند.
در پایان وی به فشارهای وارده توسط دولت های کویت و امارات عربی متحده علیه شیعیان این دو کشور اشاره کرد.
یاد آور می شود که از زمان آغاز جنگ رمضان دولت های بحرین، کویت و امارات عربی متحده فشار شدیدی علیه شیعیان این سه کشور وارد کردند و جمع زیادی از علمای شیعه تبعه این کشورها به همراه سایر اقشار شیعه به اتهام ارتباط با ایران و همدردی با کشورمان دستگیر شده اند و تحت بدترین شکنجه ها قرار گرفته اند.


