۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۸۲۱۹۷۰

تأکید نماینده ولی‌فقیه در لرستان بر رسالت مشترک ائمه جمعه و خبرنگاران 

شاهرخی
لرستان- نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده رسانه‌ها در مقابله با جنگ شناختی و رسانه‌ای دشمن، گفت: اصحاب رسانه با صداقت، امانتداری، شفافیت و بیان حکیمانه می‌توانند در امیدآفرینی، تبیین حقایق و تقویت وحدت ملی نقش‌آفرین باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه استان لرستان که به مناسبت سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جنگ دوازده‌روزه و شهدای جنگ رمضان، برای همه شهدا طلب رحمت و مغفرت کرد.

وی با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار داشت: بیش از یک سال است که جنگی بر کشور تحمیل شده و در این میدان، علاوه بر حضور مردم، اصحاب رسانه، خبرنگاران، هنرمندان، اهل قلم و صاحبان سخن نیز نقش ارزشمندی در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی ایفا کرده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به سالروز نخستین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام خمینی(ره) آیت‌الله طالقانی را به عنوان نخستین امام جمعه تهران منصوب کردند و این روز به عنوان روز نماز جمعه در تقویم رسمی کشور ثبت شده است.

شاهرخی با بیان توصیه‌ای اخلاقی خطاب به اصحاب رسانه، با استناد به حدیثی از پیامبر اکرم(ص)، بر پرهیز از بدگویی، سرزنش و افشای عیوب دیگران تأکید کرد و افزود: رسانه‌ها به دلیل ارتباط مستقیم با جامعه از طریق قلم، زبان و تصویر، بیش از دیگران موظف به رعایت حرمت‌ها و اخلاق حرفه‌ای هستند.

وی رسانه را زبان گویای جامعه دانست و گفت: رسانه‌ها باید نقاط ضعف را برای اصلاح امور به مسئولان منتقل کنند و در کنار آن، با انعکاس نقاط قوت، زمینه امیدآفرینی و افزایش مشارکت مردم را فراهم سازند.

امام جمعه خرم‌آباد صداقت، صحت، امانتداری، شفافیت، سرعت در انتشار اخبار و بیان حکیمانه را از مهم‌ترین ویژگی‌های یک رسانه حرفه‌ای برشمرد و تصریح کرد: جنگ رسانه‌ای دشمن از ابتدای انقلاب تاکنون با هدف تغییر باورها، تحریف واقعیت‌ها و وارونه جلوه دادن حقایق ادامه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه رسانه در این میدان، خبرنگاران را به رزمندگان عرصه جنگ نرم تشبیه کرد و گفت: همان‌گونه که دشمن در میدان نبرد نظامی تلاش می‌کند روحیه رزمندگان را تضعیف کند، در عرصه رسانه نیز می‌کوشد اصحاب قلم و دوربین را دچار تردید و ناامیدی کند.

شاهرخی با قدردانی از عملکرد رسانه‌های کشور و استان لرستان، اظهار کرد: رسانه‌ها در انعکاس واقعیت‌ها و انتقال صدای ایران مقتدر به خارج از کشور عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در ادامه با اشاره به رسالت مشترک ائمه جمعه و اصحاب رسانه گفت: رسانه‌ها می‌توانند با انعکاس و تحلیل محتوای خطبه‌های نماز جمعه، پیام‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن را در جامعه گسترش دهند و زمینه اثرگذاری بیشتر این پیام‌ها را فراهم کنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: تحلیل‌های دقیق و کارشناسی رسانه‌ها می‌تواند در اصلاح رفتارهای اجتماعی، ارتقای فرهنگ عمومی و تحقق اهداف نماز جمعه نقش مؤثری داشته باشد و ظرفیت همکاری میان رسانه‌ها و نهاد امامت جمعه بیش از وضعیت کنونی است.

وی با اشاره به فعالیت شبکه سراسری امامت جمعه اظهار داشت: طی پنج سال گذشته حدود یک‌هزار و ۳۰۰ نکته از خطبه‌های ۱۸ پایگاه نماز جمعه استان لرستان در این شبکه منعکس شده که حدود ۳۰۰ مورد آن مربوط به نماز جمعه خرم‌آباد بوده است.

شاهرخی نماز جمعه را «قرارگاه ایمان، تقوا، اخلاق و جهاد عبادی و سیاسی» توصیف کرد و گفت: دشمن علاوه بر جنگ نظامی، در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و رسانه‌ای نیز به دنبال تغییر باورها و ارزش‌های جامعه است و از همین رو نماز جمعه سنگری مهم در برابر این تهدیدها به شمار می‌رود.

وی با اشاره به سخن امام خمینی(ره) درباره اهمیت نماز جمعه، خاطرنشان کرد: نماز جمعه در حفظ وحدت، انسجام ملی و مقابله با توطئه‌های دشمن نقش اساسی داشته و در مقاطع حساس کشور همواره به تقویت همبستگی ملی کمک کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان همچنین اعتماد مردم به روحانیت را سرمایه‌ای ارزشمند دانست و گفت: با وجود تبلیغات گسترده علیه روحانیت، مردم همچنان این قشر را امین خود می‌دانند و این اعتماد در مشارکت‌های مردمی و کمک‌های خیرخواهانه به خوبی نمایان است.

وی در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد: نماز جمعه حافظ وحدت ملی، حامی ملت و کشور و منعکس‌کننده دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی است و نمایندگان ولی‌فقیه وظیفه دارند این دیدگاه‌ها را برای مردم تبیین کنند.

شاهرخی با قدردانی دوباره از اصحاب رسانه، تعامل میان رسانه‌ها و ائمه جمعه را زمینه‌ساز انتقال بهتر پیام‌های انقلاب اسلامی، تقویت امید در جامعه و مقابله با تحریف‌ها دانست و گفت: رسانه‌ها با قلم، بیان و دوربین خود می‌توانند نقش مهمی در تبیین حقایق و انعکاس دستاوردهای کشور ایفا کنند.

در پایان این نشست، اصحاب رسانه استان لرستان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند و نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان به پرسش‌ها و مطالب مطرح‌شده پاسخ داد.

ارسال نظرات
captcha