۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۳
کد خبر: ۸۲۳۰۷۹
امام جمعه موقت کاشان:

حضور مردم در خیابان بیش از هر چیزی تأثیرگذار است

حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار
کاشان- حجت الاسلام اسلامی گفت: امروز تمام ایمان در مقابل تمام کفر قرار گرفته است و آنچه بیش از همه تأثیرگذار است حضور مردم در خیابان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار سه شنبه شب در یکصد و سصت و سومین اجتماع بزرگ مردم کاشان در میدان شهید امام خامنه‌ای کاشان با تسلیت شهادت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن (ع) و امام رضا (ع) گفت: شهادت امام حسین (ع) به دلیل عدم همراهی و خالی کردن صحنه توسط مردم کوفه بود.

وی به لزوم حضور ملت ایران در خیابان تأکید کرد و افزود: اگر مردم خیابان را خالی کنند، همان اتفاقاتی که در صدر اسلام رخ داد و امام مسلمین تنها شد و به مسلخ رفت تکرار خواهد شد.

به گفته وی حضور مردم طی ۵۰ سال گذشته در صحنه لازم بوده است، اما امروز حضور ملت ایران در صحنه به دلیل شرایط حساس لازم‌تر و ضروری‌تر است.

امام جمعه موقت کاشان ادامه داد: همانگونه که حضور در هر دوره انتخابات لازم‌تر و واجب‌تر است، امروز نیز به واسطه شرایط فعلی مملکت حضور مردم در خیابان بسیار مهمتر‌تر از قبل است، چرا که کفار جهانی با همه توان خود به میدان مقابله با جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران و اسلام آمده است.

به گفته وی امروز تمام ایمان در مقابل تمام کفر قرار گرفته است و آنچه بیش از همه تأثیرگذار است حضور مردم در خیابان و میدان است.

حجت الاسلام اسلامی تبار با بیان اینکه حضور ملت ایران در خیابان باید دو ویژگی حضور با کیفیت بیشتر و کمیت بیشتر باشد، اظهار داشت: امروز حضور حداکثری و با آگاهی و با بصیرت در خیابان سبب خواهد شد تا شایعات دشمن و وسوسه‌های خناسان داخلی خنثی شود.

وی ادامه داد: امروز دشمن از حضور مردم در خیابان ضربات بسیاری خورده است و به شدت عصبانی است، از این رو به دنبال ایجاد شکاف و اختلاف بین مردم و مسؤولان هستند تا خیابان خالی شود.

به گفته وی امروز حضور حداکثری و با کیفیت ملت ایران در خیابان و پشتیبانی و تبعیت از رهبری رمز موفقیت و پیروزی جبهه حق بر باطل است و نباید خسته شد و تحت تاثیر شایعات دشمن قرار گرفت.

امام جمعه موقت کاشان گفت: دشمن در صدر اسلام نیز با شایعات مردم از اطراف مسلم ابن عقیل پراکنده و دور کرد و مسلم را تنها گذاشتند و صحنه خالی شد تا حسین ابن علی (ع) به تنهایی به مسلخ برود. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات
captcha