۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۵
کد خبر: ۸۲۳۵۰۰

اجرای پویش تبلیغی بانوان طلبه با محوریت روایتگری زینبی در ایام اربعین

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اجرای پویش تبلیغی بانوان طلبه در ایام اربعین، از صدور بیش از پنج هزار حکم اعزام در ۲۸ استان کشور خبر داد و اعلام کرد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، خانم طالبی، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران، در نشست شورای معاونین به ارائه گزارشی از فعالیت‌های ایام اربعین پرداخت و گفت: ما به مناسبت ایام تابستان، پویشی را طراحی کردیم که تا ۲۴ مهرماه، هم‌زمان با ولادت حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها)، ان‌شاءالله ادامه دارد.

وی افزود: گام اول این پویش تقریباً پایان یافته و اکنون گزارش گام اول را خدمت بزرگواران ارائه می‌دهم. این پویش به نقش تبیینی حضرت زینب (سلام‌الله‌علیها) ناظر به شرایط جنگ و شهادت «آقای شهید» و منطبق با شرایط زمانه می‌پردازد. در حقیقت، سعی ما بر این بوده است که در این پویش، آموزش‌هایی را فراهم کنیم تا بانوان طلبه از قالب صرفاً سنتی تبلیغ، وارد روش‌های جدیدتری شوند تا بتوانیم از مهارت‌های روز نیز برای ارتقای سطح پیام، عمق پیام و کیفیت و کمیت پیام استفاده کنیم.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: ما ۱۰ نقش تبلیغی تعریف کردیم؛ نقش‌هایی که هم ناظر به شرایط جنگ و ضرورت امیدآفرینی بودند، هم متوجه سیره حضرت آقای شهید و هم معطوف به امیدآفرینی بانوان در برابر شرایط تحمیلی دشمن. همچنین، ایجاد «روایت فتح» در فضای اجتماعی و تحقق «روایت مطالبه‌گری خون شهید حضرت آقا» از دیگر محورهای اصلی این طرح بود. تلاش ما این بود که این ۱۰ نقش را به خواهران در سراسر کشور ارائه دهیم و در سامانه نجم، در اختیار بزرگواران قرار دهیم.

خانم طالبی تصریح کرد: پویش را پیش از اربعین آغاز کردیم که چهار گام داشت: نخست، دریافت حکم اعزام از سامانه نجم؛ دوم، اعلام آمادگی؛ سوم، دریافت کتابچه و انتخاب ۱۰ نقش یا چند مورد از آن‌ها؛ و چهارم، بهره‌مندی از مجموعه‌ای از پادکست‌های آموزشی. شرکت‌کنندگان موظف بودند در نهایت، گزارش فعالیت خود را تا پایان صفر ارائه کنند.

وی تأکید کرد: تاکنون حدود ۵۱۲۱ حکم اعزام در سامانه «نجم» صادر شده است. این پویش در ۲۸ استان کشور در حال اجراست و استان خراسان نیز به این جریان پیوسته است. همچنین، ۱۱ پادکست آموزشی و ۶ بسته محتوایی ویژه مبلّغان تولید و منتشر شده است. به‌عنوان نمونه، استان‌های اصفهان و تهران از مناطق پیشرو در این طرح محسوب می‌شوند و ظرفیت سایر استان‌ها نیز در دست بررسی و پیگیری است.

معاون فرهنگی‌ تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد: بسته‌های ارائه‌شده، زیرساخت محتوایی این پویش را تشکیل می‌دادند. پادکست‌های منتشرشده نیز محتوایی جذاب داشتند و به چالش‌هایی می‌پرداختند که بانوان معمولاً در عرصه تبلیغ و جهاد تبیین با آن‌ها مواجه‌اند. در این پادکست‌ها، تلاش کردیم فناوری‌های روایتگری را در قالب ۲۵۴ دقیقه محتوای آموزشی، تا پایان گام اول منتشر کنیم. الحمدلله، این مجموعه هم در فضای مجازی بازخوردهای فراوانی داشت و هم با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد؛ زیرا قالبی جدید و آموزشی بود که گام‌به‌گام با مبلّغان خواهر پیش می‌رفت.

خانم طالبی ادامه داد: هدف ما در گام دوم، انتخاب روایت‌های برتر است. با عنایت به حجم فعالیت طلاب در اجتماعات و مواکب، و با توجه به آسیب‌شناسی صورت‌گرفته که نشان‌دهنده تکرار و فرسایش فعالیت‌هاست، در تلاش هستیم محوریت ادامه پویش (تا ۲۴ مهرماه) را بر موضوع تجمعات و مواکب متمرکز کنیم.

وی در پایان گفت: در گام دوم، تلاش می‌کنیم ظرفیتی را که در تبلیغ میدانی شکل گرفته است، به کانون‌های تبلیغی، ظرفیت‌های قرارگاهی و دیگر ظرفیت‌های متنوع حوزه‌های علمیه متصل و آن را توسعه دهیم.

ارسال نظرات
captcha