۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۵
کد خبر: ۸۲۳۵۳۰

نشست شورای فرهنگ عمومی بخش مرکزی قم برگزار شد

قم
نشست شورای فرهنگ عمومی بخش مرکزی قم با محوریت برنامه‌ریزی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ربیع‌الاول و مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر شهید در سالن جلسات شهرداری قنوات برگزار شد.
به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، نشست شورای فرهنگ عمومی بخش مرکزی قم با حضور امام‌جمعه بخش مرکزی، بخشدار مرکزی، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر قنوات و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد و در این نشست، برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و تبیینی پیش‌رو مورد بررسی و برنامه‌ریزی قرار گرفت.نشست شورای فرهنگ عمومی بخش مرکزی قم باهدف هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی و برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مناسبت‌های پیش‌رو برگزار شد.
 
در این نشست، برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ماه پربرکت ربیع‌الاول و همچنین مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر شهید موردبحث و بررسی قرار گرفت.حاضران در این نشست با تأکید بر اهمیت تقویت فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی، بهره‌گیری از ظرفیت مردم، مساجد، هیئات مذهبی، گروه‌های فرهنگی و مجموعه‌های مردمی را یکی از الزامات برگزاری مطلوب این برنامه‌ها عنوان کردند.
 
 
همچنین بر ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی تأکید شد تا برنامه‌های پیش‌بینی‌شده با انسجام، کیفیت و مشارکت گسترده مردم در سطح شهر قنوات و روستاهای بخش مرکزی برگزار شود.
 
در ادامه این نشست، مسئولان حاضر ضمن بررسی ظرفیت‌های موجود، درباره نحوه اجرای برنامه‌ها، هماهنگی دستگاه‌های مرتبط و استفاده از توان مجموعه‌های مردمی و فرهنگی به تبادل نظر پرداختند.
 
در پایان جلسه نیز تصمیمات و هماهنگی‌های لازم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و تبیینی در سطح شهر قنوات و روستاهای بخش مرکزی قم اتخاذ شد.
ارسال نظرات
captcha