۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۰
کد خبر: ۸۲۳۶۱۱
حجت‌الاسلام نوین مطرح کرد؛

جهاد علمی در اندیشه رهبر شهید، ضرورتی برای تحقق تمدن نوین اسلامی

تبریز
تبریز- استاد دانشگاه تبریز با تأکید بر جهاد علمی، تعمیق دانش، تربیت نیروهای انقلابی و تعامل حوزه، دانشگاه و صنعت را لازمه دستیابی ایران به مرجعیت علمی و تمدن نوین اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام محمدحسین نوین در برنامه زنده تلویزیونی «سحرلر» با تشریح ابعاد جهاد علمی در اندیشه رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: ایشان نهضت تولید علم و پیشرفت علمی را به یک مطالبه عمومی و گفتمان اصلی کشور تبدیل کردند تا ایران از جایگاه یک کشور مصرف‌کننده علم خارج شده و به مرجع علمی در جهان تبدیل شود.

وی افزود: تحقق این هدف نیازمند توجه همزمان به تعمیق علمی، کاربردی‌سازی دستاوردهای علمی، تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی و تقویت ارتباط و همکاری میان حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و بخش صنعت است.

این کارشناس حوزه و دانشگاه با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: اکنون در زمان جنگ هستیم و مسیر پیش روی ما به سمت حماسه است؛ بنابراین باید در برابر دشمن، قدرت و روحیه حماسی خود را نشان دهیم. دشمن امروز شکست خورده و در آینده نیز شکست خواهد خورد.

حجت الاسلام نوین در ادامه با واکاوی ابعاد شهادت رهبر شهید انقلاب، این رویداد را نه پایان یک مسیر، بلکه آغاز حرکتی حماسی در برابر دشمنان دانست و تأکید کرد: گذار از حیات به شهادت، می‌تواند زمینه‌ساز تداوم حرکت و مقاومت در مسیر صیانت از ارزش‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: رهبر شهید با فرماندهی هوشمندانه و مدیریت دقیق در برابر دشمنان، مسیرهای جدیدی برای صیانت از ارزش‌ها گشودند و الگوی تازه‌ای از مدیریت و مقاومت را پیش روی جامعه قرار دادند.

وحید نستوهی
ارسال نظرات
captcha