۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۵
کد خبر: ۸۲۳۶۱۲

بازدید مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از شهر کاشان

حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی
کاشان- در راستای اجرای طرح ملی «فرا تهران» و با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ارتباط با فعالان عرصه فرهنگ و هنر در جهت رفع مشکلات هنرمندان، نشست صمیمانه‌ای با حضور مشاور مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در کاشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، در راستای اجرای طرح ملی «فرا تهران» و با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ارتباط با فعالان عرصه فرهنگ و هنر در جهت رفع مشکلات هنرمندان، نشست صمیمانه‌ای با حضور احمد مقیمی مشاور مدیر عامل صندوق اعتباری هنر در کاشان برگزار شد.

نشست مشاور مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ارتباط با فعالان عرصه فرهنگ و هنرو رفع مشکلات هنرمندان، گرامیداشت مفاخر و فعالان فرهنگی و هنری شهرستان و بررسی مسائل و دغدغه‌های اهالی فرهنگ و هنر برگزار شد.

این نشست که همزمان با رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره بچه‌های مسجد با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان برگزار شد، احمد مقیمی مشاور مدیرعامل صندوق هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن گفت‌و‌گو و تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و ظرفیت‌های حوزه شعر و ادبیات، ادبیات آیینی بر لزوم توجه ویژه به مفاخر بومی و پاسداشت مقام مفاخر کاشان تأکید و بر عزم جدی مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صندوق اعتباری هنر مبنی بر توانمندسازی و حمایت از هنرمندان در سراسر کشور، به ویژه در شهرستان‌ها، تأکید کرد.

لازم به ذکر است در این سفر مشکلات چند تن از پیشکسوتان و اصحاب قلم و هنر شهرستان مورد بررسی قرار گرفت./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات
captcha