۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۸۲۴۱۳۴
آیت‌الله موسوی جزایری:

پیشرفت‌های صنعتی کشور نتیجه پیگیری‌های رهبر شهید بود

موسوی جزایری
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیگیری‌های رهبر شهید در مسائل مختلف کشور، گفت: بسیاری از پیشرفت‌های صنعتی ایران از جمله در حوزه نانو، پهپادها و موشک‌ها، نتیجه پیگیری‌های مصرانه و مستقیم ایشان بود.

آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با تسلیت و ابراز تأسف از فقدان رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: تصور فقدان ایشان برای ما بسیار گران است و امیدوارم خداوند ایشان را با اجداد طاهرینشان محشور کند.

وی افزود: رهبر شهید انقلاب برای پیشرفت کشور بسیار زحمت کشیدند و تمام این پیشرفت‌های صنعتی، مانند نانو، پهپادها، موشک‌ها و دیگر عرصه‌ها، با پیگیری‌های سخت و مستمر آقای خامنه‌ای محقق شد.

آیت‌الله موسوی جزایری با اشاره به تجربه خود در خوزستان گفت: در مقطعی در خوزستان برنامه‌ای داشتیم و با مشکلاتی مواجه شدیم. مخالفانی وجود داشت و من برای پیگیری موضوع به تهران رفتم و خدمت ایشان رسیدم. ایشان فرمودند: «تو فکر نکن که خودت تنها بودی، من در اینجا پیگیر مسائل بودم». ایشان تلفن را در دست گرفتند، مستقیماً با افراد ذی‌ربط تماس گرفتند و دستور دادند کارها انجام شود.

امام جمعه سابق خوزستان افزود: رهبر شهید ما حق بزرگی بر گردن ایران نوین دارد. ایران امروز قابل قیاس با ایران زمان شاه نیست؛ ایران امروز یک کشور پیشرفته است، در حالی که ایران زمان شاه کشوری عقب‌مانده، ضعیف، منزوی و وابسته بود.

وی تصریح کرد: هر تحولی که در این سال‌ها اتفاق افتاده و هر تحول مثبتی که در کشور ایجاد شده، به برکت پیگیری‌های مصرانه رهبر شهید ما بوده است.

آیت‌الله موسوی جزایری درباره توجه رهبر شهید به حوزه‌های علمیه نیز اظهار کرد: رهبر شهید از خود قم گرفته تا مسائل مربوط به شهریه حوزه‌ها پیگیر بودند و ایشان فتوا دادند که سهم امام در هیچ موردی جز معیشت طلاب مصرف نشود و از این طریق حوزه‌های علمیه را تقویت کردند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: ما پیش از انقلاب در خوزستان تقریباً حوزه‌ای نداشتیم، اما بعد از انقلاب حوزه‌های علمیه خوزستان صد برابر شد و این مبالغه نیست. همه اینها با پشتیبانی و پیگیری‌های رهبر شهید ما انجام شد.

ارسال نظرات
captcha