۱۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۸۲۵۱۳۸

بسیج حداکثری بنیاد شهید استان برای دومین کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید چهارمحال و بختیاری

بنیاد شهید
چهارمحال و بختیاری - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان چهارمحال و بختیاری  ضمن تأکید بر اهمیت استراتژیک این رویداد، دستورالعمل‌های عملیاتی و پروتکل‌های اجرایی را به رؤسای ادارات شهرستان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، صابر خسروی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در جلسه شورای اداری و جمع‌بندی اقدامات مربوط به دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری با اشاره به تأمین اعتبارات لازم جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر کنگره ملی شهدا، بر ضرورت رعایت دقیق انضباط مالی و شفافیت در هزینه‌کردها تأکید کرد. 

وی تصریح کرد: با توجه به نظارت‌های دستگاه‌های نظارتی، تمامی فرآیندهای مالی باید شفاف و در چارچوب قانون باشد. در این راستا، تمامی فرم‌های دیدار با خانواده شهدا باید با امضای سه‌گانه «نماینده بنیاد»، «نماینده فرماندار» و «نماینده ایثارگران» تکمیل و به همراه گزارش تصویری مستندسازی شوند تا خللی در فرآیندهای مالی و اداری ایجاد نگردد.

مدیرکل بنیاد شهید استان با اعلام آغاز عملیات توزیع بسته‌های تکریم، از استقرار ۳۱۳ تیم بازدید در ۱۲ شهرستان استان خبر داد. 

خسروی اظهار داشت: تابلوفرش‌های مزین به تمثال شهدا برای هماهنگی تیم‌های دیدار با خانواده شهدا در شهرستان ها در اختیار روسای شهرستان ها قرار می‌گیرد. 

وی با بیان اینکه مبنای برنامه‌ریزی‌های این کنگره سامانه «سجایا» است، افزود: رعایت دقیق شیوه‌نامه‌های دیدار و تکریمِ خانواده‌های معزز شهدا، اولویت اصلی رؤسای ادارات شهرستان‌هاست. 

خسروی با تأکید بر اینکه تمامی هدایا صرفاً با هدف تکریمِ شهید و خانواده ایشان تهیه شده‌اند، گفت: هیچ‌گونه آرم، لوگو یا عنوانِ سازمانی بر روی هدایا درج نگردد تا ماهیتِ معنوی این کنگره تحت‌الشعاع مسائل سازمانی قرار نگیرد. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از تمامی کارمندان این نهاد خواست تا با جدیت و بدون وقفه، تا حصول نتیجه نهایی و تکمیل رزمایش بزرگ دیدار با خانواده شهدا، اقدامات عملیاتی خود را پیگیری کنند.

سجاد محمدی فارسانی 

ارسال نظرات
captcha