۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۸۲۵۴۳۷

تأکید معاون تهذیب حوزه علمیه بر رعایت اخلاق و ادب طلاب

تبریز
آذربایجان شرقی- معاون تهذیب حوزه‌های علمیه با حضور در جمع طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع)، بر اهمیت رعایت ادب و توجه به آموزه‌های اخلاقی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام کاظم علی‌محمدی، معاون تهذیب حوزه علمیه استان آذربایجان‌ شرقی، همزمان با آغاز دروس طلاب جدیدالورود دوره تثبیت، با حضور در حوزه علمیه حضرت امیرالمؤمنین(ع) تبریز، از روند فعالیت‌ها و نحوه برگزاری برنامه‌ های آموزشی طلاب بازدید کرد.

وی در جریان این بازدید، ضمن حضور در جمع طلاب جدیدالورود، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های آموزشی و برنامه‌های این دوره قرار گرفت.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان همچنین از تلاش‌ها و فعالیت‌های مدیریت حوزه، خادمان و مسئولان این مجموعه قدردانی و از اقدامات انجام‌شده برای برگزاری برنامه‌های طلاب جدید الورود تشکر کرد.

حجت‌الاسلام علی‌محمدی در ادامه با حضور در جمع طلاب، ضمن اقامه نماز ظهر و عصر، به ایراد سخنرانی پرداخت و بر اهمیت توجه طلاب به مسائل اخلاقی و رفتاری در کنار تحصیل علوم حوزوی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت رعایت ادب در محیط حوزه، توجه به اخلاق و رفتار مناسب را از موضوعات مهم در مسیر طلبگی دانست و بر ضرورت پایبندی طلاب به اصول اخلاقی تأکید کرد.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان در بخشی از سخنان خود با اشاره به نقش استاد در تربیت علمی و اخلاقی طلبه، بر ضرورت توجه طلاب به آموزه‌هایی که در کلاس‌های درس فرا می‌گیرند تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: طلاب باید آنچه را از استاد خود در کلاس می‌آموزند، در عمل مورد توجه قرار دهند و در رفتار و اخلاق خود به کار ببندند و نباید رفتارهای نامناسب دیگران را الگوی خود قرار دهند.

حجت الاسلام علی‌محمدی همچنین بر ضرورت دقت طلاب در انتخاب الگوهای رفتاری و اخلاقی تأکید کرد و گفت: طلبه باید در کنار کسب دانش، نسبت به رفتار و اخلاق خود نیز توجه داشته باشد و از الگوهای صحیح و آموزه‌های اساتید بهره بگیرد.

این برنامه با حضور طلاب جدیدالورود و کادر حوزه علمیه حضرت امیرالمؤمنین(ع) تبریز برگزار شد و در جریان آن، معاون تهذیب حوزه علمیه استان ضمن دیدار با طلاب، بر اهمیت تربیت اخلاقی و معنوی در کنار آموزش‌های علمی تأکید کرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات
captcha