۰۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲
کد خبر: ۸۲۷۳۵۸

برگزاری برنامه زیارتی «شهدای خدمت» همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در تبریز

ت
آذربایجان شرقی- همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، برنامه زیارتی «یاد و خاطره شهدای خدمت» با همکاری بسیج طلاب و با حضور جمعی از طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، برنامه ویژه زیارتی «یاد و خاطره شهدای خدمت» با حضور جمعی از طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) تبریز و با همکاری بسیج طلاب برگزار شد.

این برنامه با حضور طلاب در محل یادمان شهدای دفاع مقدس برگزار شد و شرکت‌کنندگان ضمن زیارت مزار شهدا، با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای والامقام را گرامی داشتند.

در ادامه این مراسم، نماز ظهر به امامت حجت‌الاسلام سعادت اقامه شد و پس از آن، وی در جمع طلاب به ایراد سخنرانی پرداخت.

حجت‌الاسلام سعادت در سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، به تبیین جایگاه معنوی شهادت پرداخت و اظهار داشت: مکان شهادت شهدای خدمت را نباید صرفاً محل یک حادثه و سقوط دانست، بلکه این مکان محل عروج والای روح‌های پاک و مؤمن شهداست.

وی همچنین با اشاره به ایام وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، به تبیین جایگاه معنوی آن حضرت پرداخت و با بازخوانی دیدگاه‌های امام رضا(ع) درباره شخصیت و عصمت حضرت معصومه(س)، بر مقام والای ایشان تأکید کرد.

حجت‌الاسلام سعادت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، از ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های رزمندگان اسلام تجلیل کرد.

این برنامه با قرائت فاتحه برای شهدای والامقام، ادای احترام به مقام شهدا و صرف ناهار و پذیرایی از شرکت‌کنندگان به پایان رسید.

وحید نستوهی
ارسال نظرات
captcha