۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۵
کد خبر: ۸۲۸۵۹۲

هشدار امام جمعه سراب نسبت به فریب‌کاری آمریکا در عراق

ت
تبریز- حجت‌الاسلام طباطبایی، با تأکید بر لزوم درس‌آموزی دولتمردان عراقی از کارنامه سیاه آمریکا در منطقه، خواستار اقدام عملی دولت برای مهار تورم و بهبود وضعیت معیشتی مردم شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام سیدمحمد طباطبایی در خطبه‌های نماز جمعه سراب، با اشاره به خروج نیروهای آمریکایی از عراق و ابراز شادمانی مردم این کشور، اظهار داشت: این رویداد نشان می‌دهد که آمریکا هیچ دستاوردی برای پیشرفت عراق نداشته و تنها عامل ترویج نفاق و خونریزی در این کشور بوده است.

وی خطاب به نخست‌وزیر عراق تصریح کرد: دولتمردان عراقی باید با واکاوی وقایع سال‌های اخیر، دریابند که وابستگی به آمریکا نتیجه‌ای جز تباهی در پی ندارد؛ از این رو باید از وعده‌های دروغین واشنگتن برحذر باشند و در راستای استحکام پیوند میان ملت‌های ایران و عراق گام بردارند.

امام جمعه سراب در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت معیشتی مردم اشاره کرد و از مسئولان اقتصادی کشور خواست تا با اتخاذ تدابیر جدی و اقدامات عملی، افسار گرانی‌ها را مهار کرده و برای رفع مشکلات معیشتی تدبیر کنند.

حجت‌الاسلام طباطبایی همچنین با اشاره به ترک سالن توسط نمایندگان برخی کشورها هنگام سخنرانی نخست‌وزیر رژیم جعلی اسرائیل، این اقدام را نشانه انزجار جهانی از سلطه‌گران و جنایات «جلاد غزه» دانست.

وی در پایان، با استناد به روایتی مبنی بر اینکه «برترین مردم کسی است که به دیگران نفع برساند»، از اقدامات خیرخواهانه «مکتب العباس(ع)» در تأمین جهیزیه برای نیازمندان قدردانی کرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات
captcha