۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۴
کد خبر: ۸۲۸۶۰۲

نقش‌آفرینی نخبگان؛ لازمه شتاب‌بخشی به پیشرفت کشور

ت
تبریز- نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، ضمن تبیین دستاوردهای راهبردی تقابل با جبهه استکبار، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری نخبگان برای حل مسائل کشور و پشتیبانی دولت از این قشر تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت‌الله سید باقر سیدی، در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان بناب، با اشاره به آیات ۱۱۹ و ۱۲۰ سوره نساء، به تشریح ماهیت استکبار پرداخت و اظهار داشت: کار شیطان، سرگرم کردن انسان‌ها به آرزوها، درگیر ساختن آنان با امور غیرحقیقی و وعده‌های توخالی است.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز در رأس شیاطین انسی، آمریکای جنایتکار قرار دارد، تصریح کرد: این کشور با سرگرم کردن ملت‌ها به سراب و وعده‌های بی‌پشتوانه، هرگاه شرایط را مناسب ببیند، دارایی‌های آنان را به غارت می‌برد.

امام جمعه بناب خطاب به مسئولان کشور تأکید کرد: مسئولان باید در مواضع و گفت‌وگوهای خود، به‌ویژه در مصاحبه با رسانه‌های خارجی، دقت نظر بیشتری داشته باشند؛ چرا که هرچه تلاش برای کاهش تنش با شیطان بزرگ افزایش یابد، او بر حجم تنش‌ها می‌افزاید.

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، مقاومت و ایستادگی در برابر قوم لجوج و شرور را تنها راه حیات و پیشرفت دانست و خاطرنشان کرد: به فرموده امام راحل، پیمودن راه‌های دیگر بن‌بست محض است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب، در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای نظامی و راهبردی نبرد با آمریکا اشاره کرد و گفت: جنگ هفت‌ماهه ایران و آمریکا که با محاسبات غلط واشنگتن و تل‌آویو آغاز شد، به یکی از پیچیده‌ترین رویارویی‌های منطقه‌ای تبدیل شد. در این نبرد، ایران نه‌تنها تسلیم نشد، بلکه با ابتکار عمل، معادلات را به نفع خود تغییر داد.

وی افزود: در این جنگ، افسانه شکست‌ناپذیری ارتش آمریکا فروپاشید، پدافند دشمن در برابر موشک‌های ایران ناکام ماند و آمریکا حتی در حفاظت از پایگاه‌های خود نیز ناتوان ظاهر شد؛ همچنین ترور رهبری نه‌تنها خلأ ایجاد نکرد، بلکه موجب تسریع در انتقال قدرت و تقویت انسجام ملی شد.

آیت‌الله سیدی، تداوم تولید و صادرات نفت، پایداری زیرساخت‌ها، شکست محاصره اقتصادی و تأمین کالاهای اساسی را از مهم‌ترین دستاوردهای تاب‌آوری ملی برشمرد و تأکید کرد: این پیروزی‌ها با عنایت الهی و حضور مردم در صحنه محقق شده است.

امام جمعه بناب در پایان با گرامیداشت روز نخبگان، بر لزوم شناخت و پاسداشت توانایی‌های علمی کشور تأکید کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین آفت‌ها برای یک کشور، غفلت از سرمایه‌های انسانی و داشته‌های علمی خود است. دولت باید با حفظ نخبگان در داخل کشور و فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای اثرگذاری آنان، مسیر شتاب‌بخشی به پیشرفت همه‌جانبه را هموار سازد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات
captcha