۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۸۳۰۲۷۱
نماینده ولی‌فقیه در کاشان در دیدار با متولیان و مربیان ورزشی تأکید کرد:

ورزش برای جوانان مستحب و برای سالمندان واجب است

حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی
کاشان ـ حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی با تأکید بر ضرورت تقویت هم‌زمان جسم و روح ورزشکاران، منش پهلوانی شهید ابراهیم هادی را الگویی برای جامعه ورزشی دانست و به نقل از رهبر معظم انقلاب، ورزش را برای جوانان مستحب و برای سالمندان واجب خواند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در دیدار با جمعی از متولیان، مربیان و مسئولان ورزشی شهرستان که در سالن اجتماعات مجموعه ورزشی شهید ناصر فکری برگزار شد، از تلاش‌های فعالان عرصه ورزش برای ترویج این امر در میان دختران و پسران قدردانی کرد و تربیت نسل آینده ورزشکاران با دو مؤلفه تخصص و تعهد را ضروری دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به سیره ورزشی و اخلاقی شهید ابراهیم هادی، این شهید را الگویی برای ورزشکاران امروز معرفی کرد و با یادآوری حماسه‌آفرینی او در انتقال پیکر یکی از همرزمانش به مسافت چهار کیلومتر به‌صورت سینه‌خیز، تسلط بر هوای نفس را از جلوه‌های برجسته شخصیت وی برشمرد.

نماینده ولی‌فقیه در کاشان با تأکید بر ضرورت پرورش مربیان و متولیانی برخوردار از جسمی نیرومند و روحی متعالی، قدرت جسمانی را ابزاری برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و مقابله با وسوسه‌های شیطان و هوای نفس دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با استناد به آیات قرآن کریم و ماجرای رویارویی طالوت و جالوت، گفت: خداوند متعال فرماندهی سپاه را به طالوت سپرد، چراکه او را از نظر دانش و توانایی جسمانی شایسته می‌دانست.

وی در ادامه با اشاره به اهتمام امام خمینی (ره) به ورزش و پیاده‌روی منظم، بیان کرد: امام راحل عظیم‌الشأن هر روز نیم ساعت پیاده‌روی می‌کردند و حتی در دوران بازداشت و در فضای محدود انفرادی نیز این برنامه را ادامه می‌دادند.

نماینده ولی‌فقیه در کاشان همچنین به برنامه کوهنوردی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: ایشان در روز‌های هفته به کوهنوردی اهتمام دارند و نماز شب و نماز صبح خود را نیز در مسیر صعود یا بر فراز قله اقامه می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با نقل بیانات رهبر معظم انقلاب درباره آثار ورزش بر سلامت و افزایش عمر، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب به دانش‌آموزان سه سفارش مهم داشته‌اند؛ علم، اخلاق و تزکیه نفس، و ورزش. ایشان همچنین فرموده‌اند: از نظر من، ورزش برای جوان‌ها مستحب و برای مسن‌ها واجب است.

نماینده ولی‌فقیه در کاشان در پایان این نشست، ابراز امیدواری کرد مشکلات ورزشی شهرستان با همکاری مسئولان پیگیری شود و خطاب به متولیان این حوزه گفت: دغدغه‌های ورزشکاران و فعالان ورزشی با همراهی فرماندار و شورای اسلامی شهر شنیده خواهد شد و مسئولان به‌اندازه توان برای رفع آنها اقدام خواهند کرد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک‌آبادی

ارسال نظرات
captcha