زن در عرصه حقیقی و مسؤولیتی واقعی خود قرار نگرفته است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام عباس اسکندری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در مراسم افتتاحیه طرح جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی که شب گذشته 4 شهریورماه برگزار شد با اشاره به خلقت و آفرینش زن از نگاه قرآن و اسلام، آن را یکی از شاهکارهای بزرگ خلقت عنوان کرد و گفت: زن در نگاه اعتقادی و بینش اسلامی دارای منزلت و جایگاه رفیعی است.
وی با اشاره به رسالت و مأموریت زن در نظام آفرینش، افزود: در نگاه دین، مأموریت اصلی زن امر تربیت است و تربیت در جایگاهی قرار دارد که هیچ مأموریت و رسالتی پس از رسالت انبیا و اولیای الهی به این جایگاه نمیرسد.
حجتالاسلام اسکندری در ادامه بزرگترین جفای نسبت به زن را جدا کردن وی از مأموریت اصلی خود و سپردن مسؤولیتهای کاذب دانست و گفت: تمام ناهنجاریهای جهان بشری از اینجا نشأت میگیرد که زن در عرصه حقیقی و مسؤولیتی واقعی خود قرار نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: اگر در جامعه جهانی، زمام امر تربیت انسانها به زنان واگذار شود، خواهیم دید که یک تنه قادرند تمام ناهنجاریهای جامعه بشری را برطرف کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با بیان اینکه متأسفانه زنان به عرصههای کاذب کشیده شده و از فعالیت اصلی خود دور ماندهاند، خواستار ایجاد زمینه و فرصت مناسب برای ایفای نقش زنان تربیت یافته مکتب الهی در جامعه شد.
وی اذعان داشت: اگر امر تربیت انسانها در جامعه اسلامی به دست افرادی که خود اهل تربیتند و خداوند متعال آنان را برای این امر آفریده، سپرده شود، ناهنجاریهای گوناگون در عرصههای مختلف از بین میرود و جامعه مسیر اصلاح و رشد خود را طی خواهد کرد.
حجتالاسلام اسکندری تصریح کرد: هنوز پس از گذشت سی سال از انقلاب اسلامی، زمینه و فرصت مناسب برای حضور بانوان در عرصههای تربیتی کشور فراهم نشده و متأسفانه کمتر از این هم که رفع نیازمندیهای خود بانوان در حوزه مسائل خودشان است، غافلیم.
وی با بیان اینکه اسلام امور تربیت انسانها را به ویژه از خانه و خانواده به زن سپرده است، اظهار داشت: فکر برخی که تصور میکنند هر کاری را مرد انجام میدهد، زن هم باید انجام دهد تا به حق و حقوق خود برسد، بسیار کوتهبینانه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با اشاره به ادعای کشورهای غربی در احیای حقوق زن و سپردن مشاغل و پستهای جامعه به صورت مساوی با مردان به زنان گفت: توجه غرب به زنان ریاکارانه و برای سوء استفاده است.
وی بزرگترین مشکل جامعه را مسائل تربیتی عنوان کرد و ادامه داد: هرگز نباید زنان را از رسالت اصلی خود یعنی امر تربیت، جدا کرد، بلکه با فراهم کردن، مسؤولیتهای متناسب با روح و جسم آنان و واگذاری این مسؤولیت اصلی، زمینه را برای رفع مشکلات جامعه مهیا کرد.
حجتالاسلام اسکندری در پایان با اشاره به نگرانیهای فراوان در حوزه خانه و خانواده، خاطرنشان کرد: برای انتقال مناسب مفاهیم دینی و تغییر در رفتارهای آدمی به زنان فعال در عرصه دین، نیازمندیم. /920/پ202/ص