۰۹ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۱
کد خبر: ۸۵۲۲۳
امام جمعه مرند:

احیای معنوی در شب قدر، نباید مورد غفلت قرار گیرد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه مرند گفت: شب قدر، شب خدایی شدن، محاسبه اعمال، یادآوری قیامت، یاد نیازمندان و در یک کلمه به جا آوردن رسم میهمان نوازی است.
مراسم شب قدر
حجت الاسلام علی نعمت زاده، امام جمعه مرند، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با بیان این‌که فضیلت احیای شب‌های قدر در روایات رسیده از معصومین بسیار مورد تأکید قرار گرفته است، اظهار داشت: آنچه در این میان درخور توجه است، عدم توجه به معنای احیا است که با برداشت های نادرست نتیجه معنوی لازم کسب نمی شود.

وی خاطر‌نشان کرد: لیالی قدر فرصت پیمودن راه هزار ساله در یک شب است و بنابراین شایسته است که مؤمنان قبل از فرا رسیدن این شب ها به اندازه کافی استراحت کنند، تا بتوانند از فیوضات معنوی این شب ها بهره مند شوند.

حجت الاسلام نعمت زاده افزود: برخی از افراد معنای احیا لیالی قدر را با شب زنده داری و لو به شوخی و خنده برابر می‌دانند، در حالی که منظور از احیای شب قدر زنده نگه داشتن معنویت این شب ها و کسب توفیق فیوضات معنوی مخصوص این شب ها است.

وی تأکید کرد: بر اساس فرمایشات معصومین پرفضیلت ترین ساعات لیالی قدر همان ساعات آخر شب است که اغلب به علت خستگی و بی خوابی توان درک آن وجود ندارد.

امام جمعه مرند تصریح کرد: خداوند در ماه مبارک رمضان، انسان را دعوت به حضور در میهمانی الهی می کند و اوج این میزبانی، شب قدر است که معبود، بندگانش را نه تنها می بخشد بلکه زمینه عرشی گشتن آنان را فراهم می‌کند تا چه کسی این دعوت را اجابت کند و در مسیر حق قرار گیرد.

حجت الاسلام نعمت زاده افزود: اگر چه روزه داری خود عامل شست و شوی بخشی از گناهان ، اما در عین حال، در این شب های نورانی، که به بیان امام صادق‌(ع) درهای رحمت الهی، به روی بندگان گشوده می‌شود، درخواست آمرزش گناهان، توبه و گریه و ناله به درگاه خداوند، انسان را از پلیدی ها پاک می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در روایات آمده است، فرشتگان در شب قدر فرود آمده و بر مجالس مؤمنان گذر کرده و بر آنان سلام می‌کنند و برای دعاهای آنان «آمین» می‌گویند، تا آنگاه که سپیده دم طلوع کند.

امام جمعه مرند در پایان تاکید کرد: شب قدر، شب خدایی شدن، محاسبه اعمال، یادآوری قیامت، یاد نیازمندان و در یک کلمه به جا آوردن رسم میهمان نوازی است، در این شب ها، باید خدا را یاد کرد و از او پوزش طلبید و با او همراه شد./935/پ202/س
ارسال نظرات