رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان:
سفر رهبر معظم انقلاب به قم، زمینهساز تحولات کلان فرهنگی است
خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، سفر مقام معظم رهبری را سفری تحولآفرین و تحولانگیز دانست و اظهار داشت: پرواضح است که حوزه نسبت به سالهای گذشته و ابتدای انقلاب تحولی عظیم داشته است.
![حبيب رضا ارزاني رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان](/Original/1389/05/19/IMAGE634170537938125000.jpg)
حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان قم، گفت: حضور ارزشمند مقام معظم رهبری به شهر مقدس قم قطعا در بردارنده محتوای بسیار ارزشمند و ثمربخشی خواهد بود.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر انقلاب در سفر خود به شهر قم در سال 1374 ادامه داد: ایشان با نگاه ژرف و بصیرانه خود، نه تنها مدیریت حوزه علمیه بلکه راهبری آن را در نگاهی کلان مد نظر دارند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ادامه داد: رهبر انقلاب در سفر قبلی خود به شهر قم، رسالت حوزه را در جهان کنونی با چالشها و آسیبهای انسان مدرن رسالتی جهانی دانستند و برای رسیدن به آن اهداف وضع موجود را کافی ندانستند.
وی خاطرنشان کرد: ایشان در سفر اخیر خود دغدغه های پیشین، آسیب های فعلی و چالشهای پیشرو و در نهایت اهداف بالادستی و راه کارهای رسیدن به آن را بیان میکنند.
حجت الاسلام ارزانی، سفر مقام معظم رهبری را سفری تحول آفرین و تحول انگیز دانست و اظهار داشت: پرواضح است که حوزه نسبت به سالهای گذشته و ابتدای انقلاب تحولی عظیم داشته است؛ اما آیا این تحول با تحولات جهانی همخوانی و مطابقت داشته است، این سؤالی است که نه تنها مدیریت حوزه علمیه، بلکه اندیشمندان، نخبگان و فضلای حوزه نیز بایستی پاسخگوی آن باشند.
وی با ادامه داد: حوزه و نخبگان آن باید بررسی کنند که آیا نظام آموزشی حوزه، طلاب را به سوی تحول پیش میبرد، آیا تبلیغ مبلغان با استفاده از ابزارهای روزآمد و کارآمد است و یا براستی اینگونه نظام ها نیازمند تحولی جدید است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تحول را در راستای رسیدن به مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: اگر چه تحول در راستای رسیدن به مطلوب مسألهای پسندیده است؛ اما همواره نگاه به بنیان ارزشمند دینی و سنتهای اسلامی از درجه اعتبار بالایی برخوردار است.
وی بیان داشت: براین اساس مقام معظم رهبری همواره با تکیه بر سنتهای اصیل دینی و اسلامی بر تحول و بازنگری آنچه موجود است، اشاره داشته و دارند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، نظام حوزه را نیازمند تحولی شگرف دانست و در این خصوص اذعان کرد: نه تنها نظام حوزه نیازمند تحولی شگرف است، بلکه به تبع آن نظام اقتصادی، فناوری، آموزشی، پژوهشی و تمام نظامهای موجود در حکومت اسلامی نیز نیازمند بازنگری است./965/ت302/س
ارسال نظرات