رئیس هیئت علمای اهل سنت عراق خواهان انتخاب افراد کارآمد و پاک به عنوان وزیر شد
خبرگزاری رسا ـ رئیس هیئت علمای اهل سنت عراق بر لزوم انتخاب افراد کارآمد، پاک و مخلص به عنوان وزیر در دولت جدید شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ خالد الملا رئیس هیئت علمای اهل سنت جنوب عراق و عضو ائتلاف ملی این کشور با اشاره به انتخاب روسای قوای سه گانه این کشور گفت: پس از تعیین روسای قوای سه گانه هم اکنون نوبت به مرحله حساس انتخاب وزرا رسیده است و گروه های سیاسی باید کاندیداهای خود را معرفی کنند تا نخست وزیر از میان آنان افرادی را به عنوان وزیر انتخاب نماید.
وی افزود: گروه های سیاسی موظف هستند تا افرادی را معرفی کنند که کارآمد، پاک و مخلص باشند تا بتوانند به کشور و ملت خدمت نمایند.
شیخ خالد الملا تصریح کرد: در صورتی که گروه های سیاسی کاندیداهای خود را با این صفات به نخست وزیر معرفی سازند شاهد تحقق امنیت، رفاه، خدمات و اجرا شدن پروژه آشتی ملی خواهیم بود.
وی انتخاب نوری المالکی به نخست وزیر عراق را تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت نمود./980/ج
ارسال نظرات