۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۹۳۰۶۹

عزاداری امام حسین درس اتحاد می دهد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه لکهنو هند روز گذشته در مراسم سوگواری سالار شهیدان کربلا که در حسینیه غفران مآب لکهنو برگزار شد، اتحاد و همبستگی بین مسلمانان را عامل خنثی کردن دسیسه های دشمن دانست .
کلب جواد ، ھند ،
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید کلب جواد نقوی، امام جمعه لکهنو هند روز گذشته در مراسم سوگواری سالار شهیدان کربلا که در حسینیه غفران مآب لکهنو برگزار شد، اتحاد و همبستگی بین مسلمانان را عامل خنثی کردن دسیسه های دشمن دانست و گفت: در این زمان دشمنان ما خصوصا آمریکا و اسرائیل و صهیونیست ھا به حیله ها و روش های مختلف می خواهند مسلمانان را از صفحه هستی محو کنند.

کلب جواد گفت : ما هیچ وقت نباید به وضع ظاهر کسی اعتماد کنیم، بلکه ما عمل را معیار قرار بدهیم، اگر عمل مطابق با فلاح و بهبود برای مسلمانان است آن شخص مسلمان و قابل احترام است ولی آنهایی که ظاهرا مسلمان و طرفداران اسلام دیده می شوند ولی می خواهند بین مسلمانان اختلاف باشد و اختلاف می اندازند آنها نوکران آمریکا و اسرائیل و دشمن اسلام اند.

امام جمعه لکهنو گفت: ما باید باهوش باشیم بصیرت داشته باشیم دشمنان ما خیلی قوی اند از راه های مختلف به ما حمله می کنند، آنها برای ضربه زدن به اسلام از آدم های ساده استفاده می کنند و آنهایی که بصیرت ندارند زود در چنگ آنها گرفتار می شوند.

استاد حوزه علمیه لکهنو گفت: عاشورای حسینی مقامی است که همیشه به اتحاد و اتفاق دعوت می دهد و قیام بر ظالم و طرفداری از مظلوم را راه سعادت بشری می داند. از واقعه کربلا ما باید درس بگیریم که همیشه با هم علیه ظالم قیام کنیم و در هر زمانی ما آماده برای قیام باشیم. یزید منحصر به یک زمان نیست بلکه در هر زمانی یزید وجود دارد. /ج
ارسال نظرات
captcha