۰۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۹۳۱۹

تاسیس مرکز تبلیغ اسلامی در منطقه صیدا در لبنان

خبرگزاری رسا ـ سنگ بنای مرکز تبلیغ اسلامی در منطقه صیدا در لبنان نهاده شد و در مراسمی به همین مناسبت برخی از شخصیت های مذهبی به سخنرانی پرداختند.
تاسیس مرکز تبلیغ اسلامی در منطقه صیدا در لبنان
 
به گزارش خبرگزاری رسا، جماعت اسلامی و هیاتی از سوی خانه فرهنگ و تبلیغ اسلامی لبنان روز گذشته، در مرکز شهر صیدا در جنوب لبنان، در مراسمی سنگ بنای مرکز تبلیغ اسلامی را نهادند.
در این مراسم شخصیت های برجسته سیاسی، دینی و اجتماعی شرکت داشتند، از جمله بهیه حریری وزیر آموزش و پروش عالی، شیخ سلیم سوسان مفتی شهر صیدا و حومه، ابراهیم مصری معاون دبیرکل جماعت اسلامی لبنان، دکتر شیخ علی عمار رییس دفتر سیاسی این جماعت، ابو
احمد غازی نماینده رهبری حزب الله، ابواحمد فضل مسئول جنبش حماس در منطقه صیدا.

شیخ سلیم سوسان در این مراسم پس از تبریک پایه گذاری این مرکز تبلیغی اسلامی، به اوضاع داخلی لبنان پرداخت و تاکید کرد: ملت لبنان چشم انتظار تشکیل هرچه سریعتر دولت وحدت ملی است، دولتی که بتواند کشور را در مسیر صلح داخلی قرار دهد و نیازمندی های آن را برطرف سازد.

وی با تاکید بر ضرورت دوری کینه توزی و وحشت و ارعاب و برپاسازی لبنان بر مبنای صراحت و شفافیت و سازش میان گروه های مردمی مختلف برای دستیابی به صلح و استقرار داخلی، سیاستمداران لبنان را به مسئولیت پذیری در این دوره تنش آمیز فراخواند و گفت: همه طیف های ملت لبنان خواستار امنیت و استقرار و تشکیل هرچه سریعتر دولت وحدت ملی هستند.

مفتی منطقه صیدا با خاطرنشان ساختن اهمیت دوری از فتنه های مذهبی و طایفه ای، خطاب به فلسطینی ها گفت: برای دستیابی به وحدت و یکپارچگی تلاش کنید و نگذارید در برابر تهاجم صهیونیستی، آتش اختلاف و فتنه داخلی در میان شما شعله ور شود.

در این مراسم همچنین شیخ محمد عمار رییس هیات مرکز تبلیغ اسلامی و ابراهیم مصری معاون دبیرکل جماعت اسلامی لبنان نیز به سخنرانی پرداختند.
ارسال نظرات