مجمع فارغالتحصیلان پژوهشگر حوزههای علمیه خواهران تشکیل شد
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، محمود خالقی با اشاره به لزوم استفاده از توانمندی های فارغالتحصیلان پژوهشگر حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: فراهم نشدن این مسئله باعث شده است بسیاری از دانسته های فارغالتحصیلان به مرور زمان به محاق فراموشی سپرده شود.
وی با بیان اینکه با تشکیل مجمع فارغالتحصیلان پژوهشگر حوزههای علمیه خواهران طرح شناسایی فارغالتحصیلان پژوهشگر حوزوی نیز به اجرا درمیآید، اضافه کرد: معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران درصدد است تا با شناسایی و طبقهبندی فارغالتحصیلان حوزههای علمیه خواهران و پژوهشگران علوم اسلامی و در نهایت با تشکیل کانون پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی گامی در راستای استفاده از توانمندیهای علمی پژوهشی فارغالتحصیلان حوزه و دانشگاه با رویکرد دینی بردارد.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران افزود: این تجمع با برنامهریزی مطلوب خود میتواند در ارتقاء و اعتلای پژوهشی و استفاده از توانمندی و ظرفیتهای آنان تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به ارسال فرمهای شناسایی فارغالتحصیلان پژوهشگر به مراکز تخصصی و موسسات آموزش عالی حوزوی خواهران ادامه داد: معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در نظر دارد با شناسایی بانوان پژوهشگر حوزه معارف اسلامی و طبقهبندی آنها در گروه ها و مراکز پژوهشی، انجمن های علمی و کرسی های نظریه پردازی و ارتباط با سایر پژوهشگران و مراکز پژوهشی نسبت به ارتقای توانایی های پژوهشی آنان همت گمارد.
خالقی شناخت نیازهای پژوهشی و پاسخ گویی بهنگام آنها را موجب مرتفع ساختن بسیاری از معضلات اجتماعی، سیاسی، تاریخی، اعتقادی، فقهی و فرهنگی دانست و افزود: با سریان این پژوهشها در کالبد اجتماع شاهدِ تعالی، پیشرفت و ترویج و تعمیق فرهنگ ناب اسلامی در جامعه دینی خواهیم بود.
وی هدف از تشکیل مجمع فارغالتحصیلان پژوهشگر حوزههای علمیه خواهران را شناسایی ظرفیتهای پژوهشی استانی و ملی، شناخت و پرورش استعدادهای بانوان فارغ التحصیل با برگزاری دوره های پژوهشگری جهت انجام پژوهش های فردی یا گروهی، برقراری تعامل پژوهشیِ فارغ التحصیلان با موسسات و مراکز پژوهشی جهت انجام کار مشترک یا انجام پروژه های پیشنهادی آنان، تربیت پژوهشگران به عنوان مربی، مشاور، استاد راهنما و ... جهت ارائه مشاوره های پژوهشی و تأسیس و راه اندازی انجمن ها، موسسات و مراکز پژوهشی، برپایی کرسی های آزاد اندیشی در سطوح استانی و ملی عنوان کرد.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از ساماندهی و آمایش پژوهشگران فارغ التحصیل با تشکیل بانک اطلاعات پژوهشگران، تشکیل بانک موضوعات پژوهشی و اولویتبندی بر اساس نیازهای استانی و ملی، طبقهبندی پژوهشگران جهت برنامه ریزی آموزشی و پژوهشی، ارتباط نزدیک با نشریات (مجلات، روزنامه ها، ماهنامه ها، فصلنامه ها و...) استانی و ملی جهت ارایه مقاله، فراهم سازی زمینه نشر فصلنامه ی استانی و سراسری فارغ التحصیلان، برگزاری مسابقات علمی پژوهشی، زمینه سازی در جهت انتشار مجموعه مقالات و کتاب های آماده ی نشر فارغ التحصیلان، ایجاد تمهیدات لازم جهت شرکت فارغ التحصیلان در همایش ها و هم اندیشی های استانی و ملی، ارسال منابع دیجیتالی، نشریات و مجلات تخصصی به اعضا و فراهم آوردن زمینه بازدیدهای علمی اعضای مجمع پژوهشگران فارغ التحصیل از مراکز پژوهشی تخصصی استانی و کشوری به عنوان دیگر اهداف تشکیل این مجمع یاد کرد. /901/
د102/ع