خطیب جمعه دیوانیه:
انقلاب مردم تونس هشداری به حکام ظالم است
خبرگزاری رسا ـ خطیب جمعه دیوانیه با اشاره به گسترش اعتراضات مردمی در برخی از کشورهای جهان تاکید کرد که انقلاب مردم تونس پیام هشداری به حکام ظالم است.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید حسن زاملی خطیب جمعه دیوانیه عراق طی مصاحبه با شبکه رادیویی این استان، سرنگونی دولت دیکتاتوری زین العابدین بن علی در تونس را پیامی برای حکام ظالم خواند و گفت: انقلاب مردم تونس علیه دیکتاتوری پیامی آشکار به حکام کشورهاست که باید به شدت هوشیار باشند و از خشم ملت هایشان بترسند.
وی افزود: اعتراضات مردمی در بسیاری از کشورها نشان داد که ملت ها از وضعیت خود راضی نیستند و اگر این وضعیت ادامه یابد شاهد سرنگونی تخت و مقام این حکام خواهیم بود همانگونه که پیش از این نیز شاهد سقوط نظام های دیگر بودیم.
حجت الاسلام زاملی شیعیان را به معرفت واقعی اهل بیت(ع) دعوت کرد و اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از شیعیان معرفت کاملی نسبت به امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) ندارد و به صورت احساسی نسبت به حادثه عاشورا سوگواری می نمایند.
خطیب جمعه دیوانیه تصریح کرد: تشیع به تنهایی کافی نیست بلکه باید به اخلاق اهل بیت(ع) پایبند بود و کسی می تواند ادعای تشیع کند که بر خلاف میل و خواسته خداوند متعال و اهل بیت(ع) عملی انجام ندهد./980/گ
ارسال نظرات