رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:
حرکت در مسیر شهدا با پیروی از ولایت امکان پذیر است
خبرگزاری رسا ـ رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با تأکید براین که امروز ادامه راه شهدا یک وظیفه مهم است، تصریح کرد: حرکت در مسیر شهدا با پیروی از ولایت فقیه و عمل به وصیت نامه های شهدا امکان پذیر است.
![حجت الاسلام تقوي](/Original/1388/04/04/IMAGE633816115581250000.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در محمود آباد، حجت الاسلام سید رضا تقوی، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور روز گذشته در دومین یادواره سرداران و 425 شهید شهرستان محمودآباد گفت: بدن شهدا پاک ترین بدن هست و در توان هیچ آبی نیست که بتواند بدن شهدا را هنگام غسل پاک کند.
وی افزود: در فقه ما آمده است که شهید را باید با خون خودش و با همان بدن خونی دفن کرد چرا که هیچ آبی در دنیا قادر به پاک کردن بدن پاک شهید نیست.
حجت الاسلام تقوی به عظمت رزمندگان و شهدا در جنگ تحملی اشاره و تصریح کرد: هیچ دوربینی قادر نیست رشادت های شهیدان را به تصویر بکشاند و در توان هیچ نقاشی نیست که چهره و تصویر ایثارگری و قهرمانی شهیدان را نقش ببندد.
وی اظهارداشت: شهیدان با پای عشق به میدان جنگ رفتند و امروز با پای استقلال نمی شود به جای پای شهیدان قدم گذاشت.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور خاطرنشان کرد: شهدا بر شهر عشق قدم گذاشتند و هیچ زبانی توانایی ندارد تا رشادت هایشان را بیان کند.
حجت الاسلام تقوی با تأکید براین که امروز ادامه راه شهدا یک وظیفه مهم است، تصریح کرد: ادامه راه شهدا با پیروی از ولایت فقیه و عمل به وصیت نامه های شهدا ادامه خواهد داشت.
وی پیشرفت های مختلف امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی را مروهن خون های پاک شهدا دانست و بیان داشت: تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهدا یک وظیفه و تکلیف مهم است که هر چه در این مسیر گام برداریم و سرمایه گذاری کنیم کم است./950/پ202/الف
ارسال نظرات