امام جمعه موقت کوت عبدالله:
علامه شوشتری اسوه ای ماندگار است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت کوت عبدالله اهواز اظهار داشت: شیخ شوشتری به عنوان مجتهد مصائب ابی عبدالله الحسین در بین علمای بزرگ آن زمان شناخته می شود؛ از این رو اوج اجتهاد علامه شیخ جعفر شوشتری در کتاب خصائص الحسینیه نمایان می شود.
حجت الاسلام جلال جابریان، امام جمعه موقت کوت عبدالله اهواز، در حاشیه کنگره علامه شیخ جعفر شوشتری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که علامه شیخ جعفر شوشتری در جامعه آن زمان خود به عنوان استاد بزرگ اخلاق در بین مردم شناخته شده بود، اظهار داشت: بزرگی و کلام رسا و زیبایی های اخلاقی علامه شوشتری در منبرهای وی هویدا می شد.
امام جمعه موقت کوت عبدالله به روایت شنیدنی و معروف تشرف علامه شیخ جعفر شوشتری به محضر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اشاره و خاطر نشان کرد: بعد از تشرف علامه شوشتری به محضر امام حسین(ع) این عالم وارسته به عنوان مجتهد مصائب ابی عبدالله الحسین در بین علمای بزرگ آن زمان شناخته می شود؛ بنابراین اوج اجتهاد علامه شیخ جعفر شوشتری در کتاب خصائص الحسینیه نمایان می شود.
استاد حوزه علمیه اهواز در بخش دیگری از سخنان خود به تفسیر حدیث پیامبر مبنی بر«إن الحسین مصباح الهدی و سفینه و النجاه» از زبان شیخ جعفر شوشتری اشاره کرد و ابراز داشت: علامه شیخ جعفر شوشتری کشتی حضرت اباعبدالله الحسین برای سلوک سریع و جهان شمول است..
وی ادامه داد: بنا بر گفته شیخ شوشتری کشتی امام حسین(ع) جهان شمول است و در زیر خیمه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) همه نوع از انسان ها و ادیان با هر تفکر و اندیشه ای گرد هم می آیند تا اندکی از فضائل و کرامات حضرت امام حسین(ع)را بدست آورند.
امام جمعه موقت کوت عبدالله در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه علمی علامه شیخ جعفر شوشتری اشاره و خاطر نشان کرد: علامه شوشتری هیچ گاه به دنبال مسند اجتهاد نبود و قدسیت و کرامت شیخ جعفر شوشتری بر مدارج علمی وی غلبه می کرد و در بین مردم و علمای بزرگ اسوه ای ماندگار بود.
حجت الاسلام جابریان از خدمات بزرگ و ماندگار علامه شوشتری را منبر گیرا و خطابه دلنشین ایشان عنوان کرد و بیان داشت: علامه بزرگ شیخ شوشتری با تهذیب و تزکیه نفس در خطابه های گیرا و دلنشین خود هزاران نفر از شیفتگان و دوستداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را به شور و حال معنوی می رساند که این خود خومتی بزرگ از علامه شوشتری به جهان اسلام است.
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با بیان این که علامه شیخ جعفر شوشتری در خواندن و تحلیل روایات و احادیث بسیار نکته سنج بود، ابراز داشت: این مرد بزرگ جهان تشیع با صرف کردن وقت زیاد بر سر بعضی روایات که شاید از نظر دیگران مهم نباشند نکته های کلیدی و سنجیده ای را از دل این روایات بیرون می آورد.
این استاد حوزه و دانشگاه به مقایسه شهدای جنگ بدر و شهدای کربلا از زبان شیخ جعفر شوشتری اشاره و خاطر نشان کرد: در تألیفات علامه شوشتری آمده است که شهدای جنگ بدر دعا می کردند که جنگ صورت نپذیرد ولی شهدای کربلا طالب جهاد از سوی امام حسین(ع)بودند؛ بنابراین شهدای کربلا سرور و سالار شهدای عالم اند./945/ت302/ص
ارسال نظرات