۰۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۱
کد خبر: ۹۹۲۵۲
معاون شهرستان‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران:

هدف از راه‌اندازی مدیریت‌های استانی حوزوی تمرکززدایی است

خبرگزاری رسا ـ معاون شهرستان‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران هدف از راه‌اندازی مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه خواهران را تمرکز زدایی و سرعت بخشیدن به انجام امور دانست.
ابراهيمان
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام رسول ابراهیمیان در مراسم آغاز به کار مدیریت استانی حوزه علمیه خواهران استان لرستان در سخنانی با اشاره به وجود 311 مدرسه علمیه خواهران سطح دو(کارشناسی) و 40 مدرسه علمیه خواهران سطح سه(کارشناسی ارشد) در کشور تصریح کرد: این مدارس در نقاط مختلف کشور و شهرهای گوناگون استقرار یافته‌اند، اما مدیریت متمرکز حوزه‌های علمیه خواهران در قم قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه خواهران از چندی قبل آغاز شده است، اظهار داشت: این امر با هدف تمرکززدایی انجام می‌گیرد و انتظار می‌رود آثاری شامل سرعت بخشیدن به انجام امور، بومی شدن امور آموزشی، فرهنگی و تبلیغی و جذب منابع انسانی و مالی را به دنبال داشته باشد.

معاون شهرستان‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران انتظارات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران از مدیریت‌های استانی را شامل ارتقاء سطح کیفی مدارس علمیه خواهران، افزایش متوازن کمی مدارس علمیه خواهران، افزایش سرعت امور اداری مدارس علمیه خواهران، افزایش جذب منابع انسانی و افزایش منابع مالی پایدار با حفظ استقلال حوزه‌های علمیه برشمرد.

وی همچنین از موسسین و ائمه جمعه خواست تا حجت‌الاسلام نورمحمدی نخستین مدیر استانی حوزه‌های علمیه خواهران لرستان را در انجام وظایفش یاری رسانند.

حجت‌الاسلام ابراهیمیان در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش موثر بانوان در جامعه تصریح کرد: دشمن با درک این نقش حساس دانسته است که اگر بر این قشر اثرگذاری کند، می‌تواند بر تمام جامعه اثر بگذارد.

وی با بیان اینکه دشمن می‌خواهد بدون ایجاد حساسیت بر زنان ما اثر بگذارد، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب از 15 سال قبل خطر شبیخون فرهنگی و هجمه فرهنگی را گوشزد می‌کردند اما کمتر کسی این شبیخون را باور می‌کرد و امروز اثر این هجمه را می‌بینیم.

معاون شهرستان‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران از حوز‌ه‌های علمیه خواهران به عنوان یکی از بهترین پایگاه‌های مقابله با این هجمه فرهنگی یاد کرد و گفت: در استان لرستان در حال حاضر شش مدرسه علمیه خواهران دایر و فعال است. /901/د102/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات