آیت الله نوری همدانی:
انسان باید در زندگی جامع نگر باشد
خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله نوری همدانی جامع نگری و آشنایی به مسائل زمان را از جمله امور ضروری برای انسان ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، روز چهارشنبه در پایان درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد آشنایی به مسائل زمان و جامع نگری را از جمله امور ضروری برای افراد دانست و تاکید کرد: انسان باید در زندگی جامع نگر باشد و به همه امور توجه داشته باشد.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم در زندگی توجه به ابعاد مختلف مسائل است و مرحوم امام به این امر توجه ویژه ای داشتند.
حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به حدیثی از کتاب چهل حدیث حضرت امام (ره) به تبیین فضایل گریه کردن پرداخت و گفت: کسی که چشمانش از ترس خدا گریان شود به ازای هر قطره اشک چشم به او قصری داده می شود و گریه کردن حاکی از تنبه است.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هر امری باطل و ظاهری دارد یادآور شد: ما از باطن امور باخبر نیستیم در حالی که خداوند تبارک و تعالی هم به باطن و هم به ظاهر امور آگاه است.
حضرت آیت الله نوری همدانی همچنین با اشاره به آموزه های کتاب نهج البلاغه توجه بیشتر افراد جامعه را به این کتاب ضروری دانست. /924/پ202/ج
ارسال نظرات