روحانیت فرهنگ اقتصادی را تبلیغ کند
حجت الاسلام سید محمد عارف رضوی، کارشناس فرهنگی معاونت تهذیب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: نام سالها با درایت خاصی از سوی مقام معظم رهبری انتخاب می شود و جهاد اقتصادی نیز عنوان زینبده ای برای سال نود است.
این محقق علوم حوزوی بیان داشت: سال جدید به دلیل تحریم های اقتصادی استعمارگران و کمبود ها و مشکلات احتمالی هدفمندی یارانه ها، یه سال جهاد اقتصادی نامیده شد.
وی با اشاره به اینکه مساله اقتصاد از جایگاه ویژه ای برخوردار است، ادامه داد: در روایات فقر که نشان دهنده عدم تدبیر اقتصادی شخص یا شرایط نامطلوب جامعه است، مرحله ای نزدیک به کفر عنوان شده است.
این محقق علوم اسلامی گفت: مقام معظم رهبری با انتخاب سال نود به جهاد اقتصادی در صدد بودند تا همت مضاعف را به مرحله جهاد ارتقا دهند.
این محقق علوم حوزوی گفت: جهاد اقتصادی دارای پیامی برای مردم نیز هست که اگر کمبودی پیش آمد، متوجه باشید که ما در شرایط جهاد هستیم.
وی بیان داشت: انتخاب نام جهاد اقتصادی بی ربط با تحولات جهان پیرامون نیست زیرا امسال کشورهای غربی و به تبع آن کشورهای وابسته ای چون کشورهای عربی با اقتصاد ویرانی مواجه هستند.
حجت الاسلام رضوی تاکید کرد: اگر مردم و مسؤولان همت کنند جهاد اقتصادی همانند جهاد هشت ساله دفاع مقدس و جهاد سی ساله انقلاب در مقابل استکبار به موفقیت خواهد رسید.
وی بیان داشت: روحانیت تبیین کننده فرهنگ اقتصادی است و باید احکام اسلام را در بعد اقتصاد برای مردم تشریح کند.
این محقق علوم اسلامی گفت: برخی تلاش می کنند تا اسلام را مخالف اقتصاد، پیشرفت و تعالی نشان دهند و این انگاره را در ذهن مردم ثابت کنند لکن روحانیت باید این فکر غلط را بزداید.
وی گفت: اسلام به مساله اقتصاد اهمیت می دهد و حتی کار و تلاش برای خانواده را جهاد در راه خداوند عنوان می کند.
وی با اشاره به اینکه باید رویکردی فرهنگی به مقوله اقتصاد داشت باشیم، ادامه داد: باید ریشه های عبادی و هدف عالی اقتصاد و کار و تلاش در اسلام از سوی حوزه های علمیه تبلیغ شود. /909/ت302/ع