۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۱۰۴۵۸۰
از سوی مجتمع آموزش عالی فقه؛

سلسله آموزش‌های غیرحضوری حدیث و ادعیه برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ سلسله آموزش‌های غیرحضوری حدیث و ادعیه از سوی اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه قم برگزار می‌شود.
خطبه حضرت فاطمه زهرا


حجت‌الاسلام سیدحسن اصل‌نژاد، مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از برگزاری طرح سلسله آموزش‌های غیرحضوری حدیث و ادعیه از سوی معاونت فرهنگی و تربیتی مجتمع آموزش عالی فقه قم خبر داد.

وی افزود: این طرح دومین مرحله از سلسله آموزش‌های غیر حضوری حدیث و ادعیه است که به مناسبت ایام فاطمیه، بر اساس خطبه شریف آن حضرت ویژه طلاب و خانواده‌های آنان برگزار می‌شود.

مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه یادآور شد: نخستین دوره سلسله آموزش‌های غیرحضوری حدیث و ادعیه در محرم سال گذشته از کتاب سخنان امام حسیین‌(ع) برگزار شد که 1365 نفر در آن شرکت کردند.

وی خاطرنشان کرد: خطبه شریف حضرت زهرا‌(س) در واقع شخصیت ملکوتی بانوی دو عالم را به تصویر کشیده و شاهدی بر صدق گفتار پیامبر اکرم‌(ص) است که فاطمه را پاره تن خود معرفی کرده‌اند.

حجت‌الاسلام اصل‌نژاد در ادامه هدف از آموزش‌های غیر حضوری حدیث و ادعیه را جلب مشارکت طلاب و خانواه‌های آنان نسبت به آگاهی و آشنایی به حدیث و ادعیه عنوان کرد.

وی با اشاره به مهلت نام‌نویسی در این دوره آموزشی، اظهار داشت: امروز 24 اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت نام‌نویسی در این طرح بود و طلاب جامعةالمصطفی تا 29 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند پاسخ نامه‌های خود را به اداره قرآن و حدیث ارائه دهند.

مدیر اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی فقه اذعان داشت: مراسم ویژه‌ای، سوم خردادماه، سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) که مصادف با تولد رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی‌(ره) هم هست، برگزار و به افراد برتر در این دوره آموزشی به قید قرعه جوائز نفیسی اهدا می‌شود. /920/پ203/ع

ارسال نظرات