۰۴ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۱۰۷۴۶۴

شماری از بانوان طلبه غیرایرانی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بازدید کردند

خبرگزاری رسا ـ جمعی از طلاب غیر ایرانی مدرسه علمیه شهیده بنت الهدی(ره) وابسته به جامعة المصطفی العالمیه با حضور در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از نزدیک با این مجموعه علمی، تحقیقاتی و پژوهشی آشنا شدند.
شماری از بانوان طلبه غیرایرانی از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بازدید کردند


به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از نورسافت، شماری از طلاب غیر ایرانی مدرسه علمیه شهیده بنت‌الهدی(ره) وابسته به جامعة المصطفی العالمیه با حضور در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از نزدیک با این مجموعه علمی، تحقیقاتی و پژوهشی آشنا شدند.

در این بازدید که با حضور کارشناس اطلاع رسانی مرکز نور انجام شد، فعالیت‌های حوزه‌های مختلف تحقیقی و پژوهشی مرکز تحقیقات کامیپوتری علوم اسلامی در بخش آنلاین مورد بررسی قرار گرفت.

پوستچیان با بیان اینکه مرکز تحقیقات در حوزه آنلاین عهده‌دار مدیریت 17 پایگاه اینترنتی است، افزود: حوزه، نورمگز(مجلات تخصصی نور)، کتابخانه دیجیتال نور، نورسافت، متن کاوی متون اسلامی، نورشاپ، نبی اعظم(ع)، امام عل‌(ع)، راهنمای پایگاه‌های اسلامی و پایگاه فصلنامه تخصصی ره‌آورد نور از جمله این پایگاه ها می‌باشد.

وی ادامه داد: پایگاه‌های رسول نور، راهنمای پایگاه‌های امام مهدی(عج)، خبرگان رهبری، اندیشوران حوزه، طوبی گرافیک، فاضلین نراقی، پایگاه سازمان آموزش کامپیوتر نور و پایگاه اطلاع رسانی نور(نورنت) از دیگر پایگاه های وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی است.

کارشناس اطلاع رسانی مرکز نور پایگاه های حوزه، نورمگز، اندیشوران، کتابخانه دیجیتال نور و نورسافت را پر مخاطب‌ترین این پایگاه دانست و گفت: پایگاه حوزه نت با برخورداری از بخش های متنوع و جذاب روزانه پذیرای بیش از 30 هزار بازدیدکننده است.

پوست چیان پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز) را بزرگترین پایگاه مجلات تخصصی کشور معرفی کرد و گفت: این پایگاه علمی و تخصصی با محتوای بیش از 37 هزار مجله در 17 موضوع روزانه میزبان حضور محققان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه است.

وی در خصوص اهمیت این پایگاه علمی گفت: حضور رو به رشد تعداد مراجعین این پایگاه در روز و همچنین درخواست های متعدد اشتراک این پایگاه از سوی مراکز علمی و معتبر دنیا از جمله دانشگاه آکسفورد و تورنتو کانادا مبیّین این مطلب است.

وی پایگاه اندیشوران حوزه را نخستین و جامع ترین بانک اطلاعات علمی خود روزآمد حوزویان دانست و گفت: تاکنون قریب به سه هزار نفر از علما، اساتید و فضلای حوزه های علمیه اطلاعات علمی خود را در این پایگاه جامع علمی وارد کرده اند./916/د102/ع

ارسال نظرات