چند خبر کوتاه از بازار کتاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، چاپ جدید کتابهای تعالیم اسلام، شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها، هزار و یک کلمه ج6 و اخلاق معاشرت به تازگی از سوی مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
تعالیم اسلام
تعالیم اسلام، مجموعه قوانین و مقررات فطرى است که سعادت دنیا و آخرت بشر را تأمین مىکند. این تعالیم از جنبه هاى مختلف فلسفى، کلامى، اقتصادى، اجتماعى، سیاسى، فرهنگى و تربیتى، گوناگون و گسترده است. بى تردید گزینش مقوله هایى از آن، کار دین شناسانى است که بر زوایاى گوناگون آن، تسلط و تبحر دارند و نقش آنها را در ارتباط با منظومه دین، به نیکى مى شناسند.
این اثر با نام «تعالیم اسلام» دست چینى از موضوعات اسلامى است که به انتخاب و قلم متفکر بزرگ اسلامى، علامه سید محمد حسین طباطبائى در سه بخش تنظیم شده است: اعتقادات، اخلاق، احکام. ذیل هر یک از این بخش ها، مطالب عمیق و خواندنى طرح شده است.
چاپ ششم کتاب تعالیم اسلام تألیف علامه سید محمد حسین طباطبائى به کوشش سید هادی خسروشاهی در سال 1390 با شمارگان 1000 نسخه در 376 صفحه و با قیمت 5700 تومان از سوی مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها در قرآن از منظر تفاسیر اهل سنت
در منابع تفسیرى اهل سنت، روایت هاى فراوانى در شأن اهل بیت علیهم السلام به ویژه حضرت فاطمه سلام الله علیها یافت مىشود که براى شناخت شخصیت والاىِ یگانه دختر پیامبر گرامى اسلام صلی الله علیه و آله نقش اساسى دارد.
این پژوهش از میان صدها روایت اهل سنت درباره آن بانوى بزرگوار، تنها روایاتى را آورده که در تفسیر آیاتى که راجع به ایشان مى باشد نقش داشته است. این مهم در پنج فصل به سامان رسیده است؛ کلیات، اسباب نزول، شأن نزول، آیات تأویلى، روایاتى که در تفسیر آیات مربوط به حضرت فاطمه سلام الله علیها آمده است.
چاپ سوم کتاب شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها در قرآن از منظر تفاسیر اهل سنت
تألیف محمد یعقوب بشوی در سال 1390 با شمارگان 1000 نسخه در 376 صفحه و با قیمت 5500 تومان از سوی مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
هزار و یک کلمه ج6
نکته هایى که حکیمان و عالمان واصل، مىنگارند و خاطره هایى که از اساتید خود، نقل مىکنند، به راستى درسآموز و عبرتانگیز است. بسیارى از کسان با همین نکته ها از غفلت به درآمده و یا
مطالب علمىِ نغز و عمیق در ذهن و ضمیرشان مانده است.
این مجموعه با نام «هزار و یک کلمه» به خامه حکیم الهى، آیت الله حسن زاده آملى است که در آن، نکته هاى فراوانى در زمینه هاى گوناگونِ اخلاق و عرفان، کلام و فلسفه، تفسیر و حدیث، هیئت و نجوم و دیگر دانش ها آمده است. قلم شیوا و بیان رسا و گاه خاطرهگونه، به جذابیت این اثر افزوده است.
چاپ چهارم کتاب هزار و یک کلمه ج6 تألیف علامه حسن زاده آملى در سال 1390 با شمارگان 1200 نسخه در 381 صفحه و با قیمت 7000 تومان از سوی مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
اخلاق معاشرت
دوست داریم زندگى هایمان سرشار از صمیمیت و خونگرمى و صفا باشد، حریم انسان ها و حرمت همگان محفوظ بماند و معاشرت هایمان نشأت گرفته از فرهنگ قرآنى و تعالیم مکتب باشد، و این یعنى زندگى مکتبى. این کتاب، نوشتارى است در باب معیشت و معاشرت، که با عنایت به آیات و روایات، جلوه هاى زندگى مکتبى و معاشرت نیکو را بیان مىکند.
چاپ بیست و هشتم کتاب اخلاق معاشرت تألیف حجت الاسلام جواد محدثی در سال 1390 با شمارگان 5000 نسخه در 255 صفحه و با قیمت 3700 تومان از سوی مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
تاکنون 161000 نسخه از این کتاب منتشر شده است./913/ن601/ع