۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۵
کد خبر: ۱۰۹۹۱۳

اعتراض شدید الوفاق اسلامی بحرین به گزارش پایانی گفت وگوی ملی آل خلیفه

خبرگزاری رسا ـ جمعیت الوفاق اسلامی بحرین از گزارش پایانی گفت وگوی ملی آل خلیفه به شدت انتقاد کرد.
جمعيت الوفاق اسلامي بحرين
به گزارش خبرگزاری رسا، جمعیت الوفاق اسلامی بحرین در پیامی خطاب به خلیفه الظهرانی، رئیس گفت وگوی ملی آل خلیفه اعتراض خود را به نتایج این مذاکرات اعلام کرد.

این جمعیت، گزارش پایانی گفت وگوی ملی را آکنده از مغالطات خواند و با اشاره به حذف همه خواسته های گروه های معارض رژیم و کناره گیری الوفاق از این مذاکرات، ادعای توافق گروه های سیاسی بر نتایج آن را کاملا کذب عنوان کرد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: رسم امانت داری ادبی، حرفه ای و ملی این بود که در گزارش پایانی گفت وگوی به ظاهر توافق ملی بر کناره گیری الوفاق از مذاکرات، شک و تردید گروه های معارض نسبت به گفت وگوها و نادیده گرفتن همه خواسته معترضان اشاره می شد، لیکن نه تنها این موارد در این گزارش نیامده اند بلکه حتی نام الوفاق که از جلسات کناره گیری کرد را بدون ذکر خواسته های این جمعیت در لیست گروه های موافق نتایج آن نیز ذکر کرده اند.

الوفاق افزود: مطالبات معارضان نظیر تشکیل حکومت منتخب، پارلمان با صلاحیت های کامل، حوزه های انتخاباتی عادلانه، استقلال و عدالت دستگاه قضا که خواسته اصلی ملت و عامل قیام مردم به شمار می آیند در گزارش توافق ملی ذکر نشده اند و این دلیل اصلی برای ناکام بودن گفت وگوی ملی است. مسوولان این گفت وگوها با بازی گرفتن از کلمات اینگونه القا می کنند که ادامه انتخاب نخست وزیر و وزرا از سوی پادشاه از توافقات اصلی انجام گرفته در مذاکرات است.

بزرگ ترین حزب معارض رژیم آل خلیفه با اشاره به اینکه از حمایت شدید ملت بحرین و جهانیان برخوردار است تاکید کرد درج نام اعضای الوفاق در لیست نهایی گفت وگوی ملی نمی تواند آنان را از ادامه پافشاری بر خواسته های مشروع ملت بازدارد./980/ب902/گ
ارسال نظرات
captcha