۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰
کد خبر: ۱۱۰۰۳۲

شماره جدید اخبار شیعیان منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ شماره شصت و نهم ماهنامه خبری و تحلیلی شیعیان جهان به همت مؤسسه شیعه شناسی منتشر شد.
ماهنامه اخبار شيعيان 69


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ماهنامه خبری و تحلیلی اخبار شیعیان با هدف اطلاع رسانی جوامع و گروه های شیعی جهان نسبت به حوادث و رویدادهای زندگی اجتماعی آنها، اقدام به گردآوری اخبار از سایت های اینترنتی، نشریات و منابع اطلاع رسانی دیگر کرده است.

«بیانات مقام معظم رهبری »، «اعتراض شدید آیت الله مکارم شیرازی به سستی در مقابله با مفاسد اخلاقی»، «شیعه و سنی بر زدودن مهجوریت از قرآن کریم اهتمام کنند»، «هشدارهای آیت الله تسخیری در دیدار با جمعی از علمای اسلامی پاکستان»، «مطالعات تطبیقی شیعه شناسی، نیاز مهم جامعه امروز شیعی»، «شیعیان باید دارای رسانه های جهانی بوده و این رسانه های جمعی شیعی باید برای تحقق یک هدف خاص، به هم پیوسته و وابسته باشند»، «تأثیر ایران شیعی در تحولات جهانی»، «بررسی آداب و رسوم شیعیان در ماه مبارک رمضان»، «فرهنگ رمضان: ظرفیت ها و باید ها»، «آداب و رسوم ماه مبارک رمضان در میان جامعه شیعیان شرق انگلستان»، «رمضان در میان شیعیان بغداد»، «ادامه ممنوعیت خرید و فروش کتب شیعه در آذربایجان»، «حوزه علمیه آماده پذیرش نخبگان جهان اسلام است»، «تنها راه نجات مردم پاکستان ازمشکلات و رنج های کنونی، ادامه تمسک به اسلام و معارف اسلامی است»، «سر بریدن دانش آموزان شیعه»، «هشدار حکیم به پارلمان عراق در خصوص دست زدن به اقدامات نسنجیده»، «انتقاد شدید مالکی از سخنان جدایی طلبانه»، «لبنان، خواب دشمنان تعبیر نخواهد شد»، «راز رابطه پنهانی بلمار با شاهدان دروغین»، «احکام بازداشت اعضای حزب الله احکامی بی حاصل»، «بحرین، شکست مذاکرات فرمایشی» و «آشنایی بارشته شیعه شناسی»، برخی از مطالب این شماره را تشکیل می دهد.

در این مجله در مطلبی با عنوان اعتراض شدید آیت الله مکارم شیرازی به سستی در مقابله با مفاسد اخلاقی می خوانید: «آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به جنایات مکرر اراذل و اوباش، احکام دادگاه های قضایی را بی رمق خواند و از مسئولان دستگاه قضا خواست که امر قضا را به سبک دادگاه های امیرالمؤمنین علیه السلام اداره کنند. این مرجع تقلید، طی سخنانی در صحن جامع رضوی در جمع ده ها هزار نفر از زائران قدس رضوی، با اشاره به جنایات مکرر اراذل و اوباش و مخدوش شدن امنیت جامعه، افزود: با این روش دستگاه قضایی، مشکلات امنیت جامعه حل نمی شود. دیروز چاقو در چشم طلبه جوانی کردند و ضاربین به جزای خود نرسیدند، امروز شاهرگ طلبه جوان دیگری را به خاطر امر به معروف و نهی از منکر بریدند و سپس شاهرگ حیات مرد نیرومند کشور را پاره کردند. با این وضع باید منتظر حواث ناگوار دیگری باشیم. وی اضافه کرد مشکل مهم دستگاه قضایی ما دنباله روی از نظام ناسالم قضایی غرب است که برای انتقال پرونده از کلانتری به دادگستری و سپس تشریفات انتخاب وکیل و توصیه وکیل به مجرم که تمام اقرار های صریح و ثبت شده در مراحل اولیه را انکار کند و متهم کردن مسئولان انتظامی به شکنجه، سپس رفتن در نوبت چند ماهه و بعد از مدتی صدور حکم بدوی و رفتن به دادگاه تجدید نظر و سر انجام صادر شدن یک حکم بی رمق بعد از ماه ها که نه تنها باز دارنده نیست، بلکه اراذل و اوباش را جسورتر می کند. این مرجع تقلید ادامه داد: با این طرز کار هرگز نمی توان امنیت را در کشور بر قرار کرد و اراذل و اوباش و اخلال کنندگان در امنیت را برسر جای خود نشاند، مخصوصا اگرجنایت های آنان سازمان یافته و از سوی دشمنان باشد.»

در بخش دیگری از این شماره با موضوع ادامه ممنوعیت خرید و فروش کتب شیعه در آذربایجان آمده است: «بنا به گزارش خبرگزاری آران، ممنوعیت انتشار و فروش کتب مذهبی در جمهوری آذربایجان ادامه دارد، هرچند نهادهای ذی ربط ظاهرا اصطلاح کتاب های دینی را به کار می برند. در واقع اکثر کتاب های دینی ممنوع الانتشار در این کشور که مشمول قانون ضبط و مصادره شده و عرضه آن ها را برای فروش ممنوع است، کتب منتسب به مذهب تشیع است.»

شماره شصت و نهم ماهنامه خبری و تحلیلی شیعیان جهان به صاحب امتیازی مؤسسه شیعه شناسی و مدیر مسئولی محمود تقی زاده داوری مرداد ماه 1390 در 40 صفحه با قیمت 1000 تومان منتشر شده است./913/ن602/ع

ارسال نظرات
captcha