۰۳ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۱۱۱۴۵۰
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:

قدس نماد اتحاد هرچه بیشتر ملت های مسلمان است

خبرگزاری رسا ـ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در بیانیه ای به مناسبت بزرگداشت روز جهانی قدس ضمن محکوم کردن تهدیدات واهی رژیم غاصب، ازهمه‌ جریانات خواهان آزادگی برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
قدس نماد اتحاد هرچه بیشتر ملت های مسلمان است
به گزارش خبرگزاری رسا، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در بیانیه ای به مناسبت بزرگداشت روز جهانی قدس آورده است: دولت غاصب اسرائیل غافل است که ملت صلح جوی جمهوری اسلامی ایران در پی جنگ وتهاجم نیست ولی اگر منافع‌شان به مخاطره بیافتد، آنگاه منافع آن رژیم و هم دستانشان را در جای جای دنیا به مخاطره می اندازند.

در این بیانیه آمده است: حماسه روز قدس ، یادآور فریاد پیامبر گونه‌ی امام راحل(ره) برسر سفاکان صهیونیست است که بیش از نیم قرن از هیچ ظلم و جنایتی بر مردم مسلمان ومظلوم قبله‌ی اول دریغ نورزیده‌اند. مردمانی که در این سالیان دراز در برابر دژخیمان پلیدصفت و غاصب مورد حمایت شیطان بزرگ هم چون کوه‌ای استوار قد برافراشته و در تأسی از فرمان الهی ، ابراهیم گونه ، اسماعیل های خویش را برای حفظ شرف و کرامت انسانی و میهن اسلامی‌شان به قربان گاه می فرستند تا پیروزی خون بر شمشیر محقق گردد.

قدس، این یادگار سیاسی و مذهبی امام(ره) که با دورنگری و ژرف اندیشی همراه است ، امروز نمادی است برای اتحاد هرچه بیشتر ملت های مسلمان و همه‌ی مستضعفان دنیا، تا هیچ زورگویی نتواند به حریم امن‌شان نزدیک شود.

رژیم اشغالگر باید بداند که امروز ملت های مسلمان در هیچ جای دنیا ظلم را برنمی تابند و با تأسی از فرامین انسان ساز و عدالت گستر اسلام یکی پس از دیگری دیکتاتوری های قدرت طلب را سرنگون می کنند مصداق بارز آن قیام مردم بیدار کشورهای مصر، تونس، یمن، بحرین و لیبی است که نشان محکمی بر به پایان رسیدن دوران بی عدالتی و قدرت طلبی در جهان اسلام است و به راستی این همان وعده الی است که می فرماید: ((... فَانَّ حِزبُ اللهِ هُمُ الغالِبون)) (سوره مائده / آیه 56)

رژیم غاصب صهیونیست با حمایت بی چون و چرای استکبار جهانی، اصل انسانیت را زیرپا گذاشته و با محاصره‌ غزّه، مردم بی گناه را از ابتدایی ترین حقوق انسانی خود محروم کرده و هیچ توجهی به فریادهای آزادی خواهان جهان نمی کند. رژیمی که با توهم و قدرت پوشالی خویش ، وقاحت خود را آن چنان بی حد و حصر نموده که ملتهای ظلم ستیز و آزادی خواه منطقه را تهدید به جنگ و خونریزی می کند.

دولت غاصب اسرائیل غافل است که ملت صلح جوی جمهوری اسلامی ایران در پی جنگ وتهاجم نیست ولی اگر منافع‌شان به مخاطره بیافتد، آنگاه منافع آن رژیم و هم دستانشان را در جای جای دنیا به مخاطره می اندازند تا فرمایش بنیانگزار روز قدس که اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود به حقیقت بپیوندد.

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن تهدیدات واهی رژیم غاصب ، ازهمه‌ی جریانات خواهان آزادگی دعوت می نماید تا با پیروی از ولایت فقیه و ناکام گذاشتن توطئه های دشمنان دین، توصیه های رهبری معظم انقلاب را نصب العین قرارداده و هم گام با ملت بزرگ و غیور ایران اسلامی در روز پرخروش قدس با شرکت در راهپیمایی ، پایه های عنکبوتی استبداد و استعمار و صهیونیست بین الملل را به لرزه درآورده وموجب دلگرمی تمامی آزادی خواهان عالم و منادیان راه حق و حقیقت شوند./901/د102/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات