۰۸ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲
کد خبر: ۱۱۱۸۲۶
معاون «جامعه و نظام»جامعه مدرسین:

رهنمودهای رهبری منظومه متکامل حکومتی است

خبرگزاری رسا ـ معاون «جامعه و نظام»جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رهنمودها و فرمایشات مقام معظم رهبری را منظومه متکامل حکومتی دانست و خیر و صلاح دنیا و آخرت مسؤولان و دولتمردان را در اجرایی کردن این رهنمودها به عنوان یک دستورالعمل ارزیابی کرد.
آيت الله کعبي نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري آيت الله کعبي
آیت الله عباس کعبی معاون «جامعه و نظام»جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات مهم حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری در دیدار با مسؤولان و اعضای هیات دولت، ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی از افقی بالا و بر پایه اندیشه نورانی و نگاهی عمیق و جامع نسبت به مصالح و مسائل کشور و ملت رهنمود می دهند.

وی اضافه کرد: در واقع اشراف، خبرویت و احاطه رهبر فرزانه انقلاب بر مسائل خرد و کلان مربوط به اداره کشور بی نظیر است و این مهم یک فرصت بزرگ و مغتنم برای مسؤولان، دولتمردان و نخبگان حوزه و دانشگاه است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: شکر این نعمت اقتضا دارد که به رهنمودهای ایشان به ویژه رهنمودهایی که در جلسات هیات دولت می فرمایند توجه بیشتر صورت گیرد و این رهنمودها عملیاتی شود.

وی افزود: خیر و صلاح دنیا و آخرت مسؤولان و دولتمردان و مخاطبان فرمایشات و بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرایی کردن این رهنمودها به عنوان یک دستورالعمل است.

آیت الله کعبی تاکید کرد: رهنمودهای ایشان منظومه متکامل حکومتی است که باید به آن به عنوان یک سند بالادستی معرفتی اخلاقی، بصیرتی، فقهی و حقوقی و مدیریتی نگاه کرد.

وی با بیان اینکه مسؤولان و دولتمردان این نوع نگاه جامع را باید خیلی قدر بدانند، به تاکید و توصیه مقام معظم رهبری به دولتمردان مبنی بر ضرورت ارتباط با نخبگان و صاحبنظران اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در خصوص استفاده مسؤولان از نظرات نخبگان و توجه به انتقادات آنان سه راهکار تبیین، ارتباط و تعامل دوستانه و کوتاه آمدن را ارائه کردند.

آیت الله کعبی با اشاره به اینکه در هر نوع ارتباط سازنده این سه راهکار اثر گذار است، یادآورشد: با توجه به اینکه ممکن است منتقدین از اقدامات گسترده دولت و مسؤولان اطلاعی نداشته باشند، با تبیین، اقناع بوجود می آید و می تواند سطح همراهی با اقدامات دولت را بیشتر کند.

وی افزود: برای این کار دولت باید مرتب گزارش دهد و این مساله نیز به معنای ارائه گزارش به رسانه ها نیست، بلکه غرض تشکیل جلسات با نخبگان و صاحبنظران و حضور وزرا و مسؤولان دستگاه های گوناگون در بین نخبگان و توضیح عرصه های کاری و تبیین اقدامات انجام شده است.

آیت الله کعبی تصریح کرد: ارتباط محبت آمیز نیز باعث می شود که فاصله ها کم شود و اگر مساله و نقطه نظری وجود داشته باشد بدون هیچ تشریفاتی و از سر دلسوزی با مسؤولان و دست اندرکاران ارائه و از موضع کارشناسی با آن برخورد شود.

وی تاکید کرد: برخی اوقات پافشاری مسؤولان در مورد مسائل جزیی و یا مسائلی که اشتباه بوده باعث بروز مسائل حاشیه ای می شود که نتیجه آن ایجاد و افزایش فاصله بین دولتمردان و نخبگان حوزه و دانشگاه است و مسؤولان باید به شدت مراقب این مساله باشند.

معاون «جامعه و نظام» جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: رهنمودها و توصیه های مقام معظم رهبری به دولتمردان و مسؤولان نظام از موضع نُصح و خیرخواهی است.

آیت الله کعبی گفت: عمل مسؤولان و دولتمردان به این رهنمودها و فرمایشات حکیمانه باعث تقویت دولت و افزایش اعتماد آحاد ملت و نخبگان حوزه و دانشگاه به آنان می شود. /924/ت302/ج
ارسال نظرات