استاد حوزه و دانشگاه:
بسیاری از جریانهای انحرافی در کشور در دوران اصلاحات کلید خورد
خبرگزاری رسا ـ کارشناس فرق و مذاهب در همایشی در رشت با بررسی ساختار فرقه های انحرافی اعلام کرد: بسیاری از جریانهای انحرافی در کشور در دوران اصلاحات کلید خورد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از رشت، حجت الاسلام سید علی رضا تراشیون، استاد حوزه و دانشگاه، در کارگاه آموزشی مسؤولان فرهنگی بقاع متبرکه گیلان که امروز در مجتمع خاتم النبیا(ص) برگزار شد، با جدی توصیف کردن خطر انحراف اعتقادی در کشور، به برخی از فرقه های منحرف مانند بهائیت پرداخت و گفت: بهائیت توسط علی محمد باب که خود را رکن رابع و واسطه فیض ازلی معرفی کرد، شکل گرفت.
این استاد حوزه اضافه کرد: بهائیت معتقد است که پس از خدا، پیامبر و امام معصوم چون ارتباط با امام زمان(عج) به طور مستقیم ممکن نیست، باید انسان کاملی برای ارتباط با امام زمان وجود داشته باشد و علی محمد باب همین رکن رابع بوده است.
این کارشناس فرق و مذاهب با اشاره به تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) برای متلاشی کردن شبکه ترویج بهایئت در کشور، اعلام کرد: فرقه بهائیت در ایران فعالیت مخفی دارد و عمدتاً از روش تبلیغی چهره به چهره استفاده می کند.
وی، سیاست اصلی بهائیت را ترویج مبانی انحرافی بهائیت بین نوجوانان و جوانان و محله های فقیرنشین دانست و گفت: عمده فعالیت فرقه بهائیت به صورت چراغ خاموش و محفلی است.
این استاد حوزه در ادامه به بررسی فرقه شیطان پرستی پیشینه و زمینه های فعالیت این فرقه ضاله پرداخت و گفت: شیطانپرستی حرکتی است که از 1960 توسط آنتوان لاوی، عکاس سازمان جاسوسی آمریکا آغاز شده است.
حجت الاسلام تراشیون از فعالیت 150 فرقه شیطان پرستی در دنیا خبر داد و گفت: فرقه های شیطان پرستی در اصول بی خدایی، خود پرستی، وابسته به چپ به عنوان جریان مقابل راه راست، استفاده عمیق از لذت جنسی و جسمی در بالاترین حد، گناه برای جلب نظر شیطان، قتل و تجاوز جنسی مشترک هستند.
وی اذعان داشت: فرقه های شیطان پرستی در مرحله نخست با نمادسازی از طریق نوع پوشش و زیور آلات مورد استفاده در پی عادیسازی نمادها و بعدها ترویج محتوای اندیشه های انحرافی هستند.
این کارشناس فرق و مذاهب اضافه کرد: ستاره پنج پر یا پنتاگرام، ستاره شش پر، عدد 666، صلیب وارونه، صلیب شکسته، تبر وارونه، مدهای موی آشفته برخی از نمادهای فرقه های شیطان پرستی هستند که در کشور ما هم دیده می شوند.
این استاد حوزه با بیان اینکه بسیاری از جریانات انحرافی در کشور در دوران اصلاحات کلید خورد، اظهار کرد: در دوران وزیر ارشادی عطا الله مهاجرانی( عضو اتاق فکر جریان فتنه) 600 کتاب شیطان پرستی مجوز نشر گرفت.
وی، همچنین گفت: در دوران اصلاحات جریان انحرافی و فرقه های شیطان پرستی با مجوز وزارت علوم به برپایی کنسرت های موسیقی متال می پرداختند.
حجت الاسلام تراشیون در آخرین بخش از سخنان خود به فعالیت کلیساهای خانگی در کشور اشاره کرد و گفت: مسیحیان تبشیری که تبلیغ مسیحیت را دنبال می کنند به لحاظ منع قانونی تبلیغ در قانون اساسی، به ترویج کلیساهای خانگی روی آورده اند.
وی، علت اصلی جذب افراد به کلیساهای خانگی را ضعف بنیه اعتقادی خواند و خاطرنشان کرد: تعداد کسانی که در کلیساهای خانگی مسیحی می شوند زیاد نیست اما برای یک فعال فرهنگی، انحراف اعتقاد یک نفر در جامعه اسلامی بسیار سنگین است.
این استاد حوزه با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی، تصریح کرد: ملاک موفقیت سنجی فعالان فرنگی بقاع متبرکه باید تعداد جذب جوانان و اجرای برنامه های اعتقادی باشد.
وی، توجه بیشتر فعالان فرهنگی بقاع متبرکه به جنبه نرم افزاری و قدرت تولید معنویت و فرهنگ بقاع متبرکه را خواستار شد و گفت: چهره های شاخص فرهنگی، علمای دین و نرم افزار به کارگرفته شده برای تبلیغ دین و فرهنگ در بقاع متبرکه می توانند مردم را دیندار و دیندارتر کنند.
حجت الاسلام تراشیون همچنین نسبت به خطر رواج استفاده از برنامه های ماهواره ای هشدار داد و گفت: در سال 89 و پس از جریان فتنه، در ظرف کمتر از 9 ماه، 13 شبکه ماهواره ای فارسی زبان برای هجوم به اعتقادات و فرهنگ مردم ایران راه اندازی شده است.
این کارشناس فرق و مذاهب با بیان اینکه برنامههای ماهوارهای، زنان جامعه را هدف گرفته اند، گفت: از بین شبکه های ماهواره ای قابل دریافت در ایران، 380 شبکه پخش کننده موسیقی مبتذل، 273 شبکه پخش کننده فیلم های غیر اخلاقی، 74 شبکه تبلیغ کننده محصولات آرایشی و بهداشتی، و 273 شبکه تبلیغ کننده ادیان ساختگی شناسایی شده اند.
حجت الاسلام تراشیون، هویت را یکی از نیازهای اساسی جوانان و نوجوانان برشمرد و گفت: اگر این هویت را فعالان فرهنگی و دینی کشور برای جوانان تامین نکنند فرقه های انحرافی به آنان عرضه می کنند./950/پ202/س
ارسال نظرات