مسؤول امور مبلغان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی:
تأمین نیازهای دینی زائران حرم رضوی از ارکان تحقق پایتخت معنوی است
خبرگزاری رسا ـ مسؤول امور مبلغان سازمان تبلیغات خراسان رضوی گفت: زائران حرم رضوی باید از همان ابتدای ورود به مشهد مقدس، طعم پایتخت معنوی بودن این شهر را بچشند و همه شئون فرهنگ رضوی را لمس کنند.
حجت الاسلام علی بخشی، مسؤول امور مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد با اشاره به کاهش 60 درصدی بودجه تبلیغ این سازمان نسبت به سال گذشته گفت: خراسان رضوی دارای 2800 روستاست که از این تعداد، حداقل 1500 روستا ظرفیت استقرار روحانی دارد.
وی با بیان اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در سال 90موظف است 208 روحانی مستقر داشته باشد افزود: این تعداد، حداقل 320 روستای پرجمعیت استان را پوشش داده و بعضا هر روحانی تا هفت روستا را هم اداره می کند، اگر مساله بودجه حل شود به شرط وجود نیرو، حداقل 300 روستای دیگر را افزون بر روستاهای فعلی می توانیم پوشش دهیم اما چون اطمینانی به تأمین اعتبار نیست نمی توان نیرو اعزام کرد.
زائران از بدو ورود به استان باید طعم پایتخت معنوی بودن را بچشند
مسؤول امور مبلغان تبلیغات خراسان رضوی با اشاره به مطرح شدن مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران در سطوح رسمی وتصمیم گیری کشور یاداور شد: مسؤولان در این مساله حداقل 800 سال عقب هستند چرا که شیعه از 800 سال پیش این مهم را اعلام و ثابت کرده است. نمونه اش اینکه سفر مشهد توریسم حتی فقیرترین مردم است. لذا اگر مسؤولان اکنون به فکر اعلام پایتخت معنوی افتاده اند حرفی نیست اما باید توجه داشت که این مساله فقط در این حد نباشد که روی کاغذ و تابلوهای ورودی شهر بنویسند به پایتخت معنوی ایران خوش آمدید بلکه از همان بدو ورود به استان زائران باید طعم پایتخت معنوی بودن را بچشند و همه شئون فرهنگ رضوی را لمس کنند.
تأمین نیازهای دینی مردم از ارکان تحقق پایتخت معنوی است
وی ادامه داد: خدماتی که به زائرین و مجاورین انجام می شود هم باید در حد این پایتخت باشد. اگر اکنون عهد حضور امام رضا(ع) بود آیا ایشان یک مبلغ به روستای هزار نفری نمی فرستادند؟ کما اینکه از زمان پدر بزرگوارشان شبکه تبلیغی علنی شد تا جایی که امام حسن عسگری(ع) در دورترین نقاط جهان اسلام نماینده داشتند. بنابراین اگر از پایتخت معنوی سخن می گوییم در درجه اول باید به فکر تقویت منابع تأمین کننده این معنویت که همان روحانیت و نهادهای دینی هستند، باشیم.
حجت الاسلام بخشی افزود: در سازمان تبلیغات اسلامی که نهادی روحانی محور است، حقوق کارمندان و اعتبارات فرهنگی کمتر از نهادهای دولتی است این نشان میدهد روحانیت دنبال حقوق بالا و اعتبار و ... برای ارتقای سطح زندگیاش نبوده است و این سازمان همواره بیش از درصد اعتباراتش، خدمات فرهنگی به جامعه ارائه داده است.
وی تأکید کرد: با این حال، روحانیت تبلیغ و ترویج دین را وظیفه خود دانسته و از آن به عنوان میراث عظیم انبیا حراست و پاسداری میکند./930/ت303/س
ارسال نظرات