۲۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲
کد خبر: ۱۱۲۴۹۳
عضو مجلس خبرگان رهبری:

آیت الله مدنی در افشای عناصر فرصت طلب و منحرف نقش محوری داشت

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری نقش محوری آیت الله مدنی در افشای عناصر فرصت طلب و منحرف را مهم ارزیابی کرد و گفت: شهید مدنی پیوسته با حفظ ارتباط عمیق خود با رهبری در مراحل مختلف نهضت اسلامی به نقش حساس و تاثیرگذار خود عمل کرد
آيت الله مدني حجت الاسلام و المسلمين پورمحمدي، عضو خبرگان رهبري
حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با اشاره به فرا رسیدن سی امین سالگرد شهادت دومین شهید محراب، آیت الله سیداسدالله مدنی اظهار داشت: شهید آیت الله مدنی فعالیت‌های انقلابی خود را از سال 41 در روستای دره مرادبیک همدان آغاز و همان آنجا دستور داد کسی حق ندارد بدون حجاب اسلامی وارد روستا شود و فروختن و خوردن مشروبات را ممنوع کرد.

وی با بیان این‌که مردم تبریز و آذرشهر همواره با مرور خاطرات شهید آیت الله سیداسدالله مدنی به ولایت‌مداری آذربایجان افتخار می‌کنند، گفت: این شهید بزرگوار در دوران حضور خود در همدان، افزون بر مبارزه علیه رژیم طاغوتی، خدمات ارزنده ای نیز داشته و آثار ماندگاری از خود به یادگار گذاشت که مدرسه دینی در روستای دره مراد بیک، مدرسه علمیه در همدان، مسجد چهلستون، درمانگاه مهدیه و دارالایتام مهدیه از آن جمله است.

امام جمعه مارغه سجایای اخلاقی و عرفانی، جاذبه روحی و شخصیت مردمی آیت الله مدنی را الگوی مناسبی برای مسؤولان و مردم دانست و افزود: ساده زیستی، خستگی ناپذیری و مردم دوستی شهید مدنی موجب محبوبیت و جایگاه والای مردمی ایشان شده بود که اکنون فراتر از خاطره، پویا و تاثیرگذار است.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: شهید محراب آیت الله مدنی در دوران پیش از انقلاب و پس از به ثمر رسیدن انقلاب و در دوران دفاع مقدس به عنوان سرباز خستگی ناپذیر انقلاب برای شکل گیری، حفظ، حراست و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره در تلاش و مجاهدت بود.

وی نقش محوری آیت الله مدنی در افشای عناصر فرصت طلب و منحرف را مهم ارزیابی کرد و گفت: شهید مدنی پیوسته با حفظ ارتباط عمیق خود با رهبری در مراحل مختلف نهضت اسلامی به نقش حساس و تاثیرگذار خود عمل کرد و به عنوان یکی از استوانه های نظام مقدس جمهوری اسلامی حدود نیم قرن پرچم مبارزه و جهاد را بر دوش کشید.

حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی افزود: از خصوصیات بارز آیت الله مدنی اعتقاد عمیق ایشان به اعلمیت امام راحل و اقامه نماز شب بود که در بین این عبادات همیشه شهادت را از خداوند طلب می کرد.

وی با بیان این‌که آیت الله مدنی با شهادت به آرزوی دیرین خود رسید، تصریح کرد: مردم تبریز هیچ‌گاه تضرع آیت الله مدنی در خطبه‌های نماز جمعه که از خداوند طلب شهادت و آمرزش می کرد، را فراموش نمی کنند.

گفتنی است، شهید مدنی در «آذرشهر» آذربایجان در سال 1293 هجری شمسی در خانواده‌ای روحانی و معنوی پا به عرصه گیتی نهاد، حوزه علمیه فقیه پرور عابد خیز قم و حوزه مبارکه نجف او را زاهد و عارفی مجاهد پروراند و در تنوره مبارزه فرهنگ رزمجویی او را به کمال رسانید و آن چنانش ساخت که مورد وثوق زعمای عصرش شد.

شهید مدنی(ره) پس از گذراندن دروس مقدمات قریب به چهارسال به تحصیل فقه در محضر مبارک مرشدش خمینی کبیر(ره) می‌پردازد و توفیق حضور در جلسات درسی حضرت آیت‌الله حجت (ره) را نیز پیدا کرد و هم‌زمان با آغاز دوران طلبگی فعالیت‌ها و مبارزات سیاسی خود را برای سرنگونی رژیم طاغوت پهلوی آغاز کرد و به قولی از سن هفده سالگی برای انجام مجاهدت‌های سیاسی مسلح بوده است و بدین خاطر به زادگاهش آذرشهر تبعید شد.

وی پس از تبعید مخفیانه عازم نجف اشرف می‌شوند و تحصیل خود را در محضر حضرات آیات عظام «سید عبدالهادی شیرازی» و « حکیم قدس سرهما » ادامه داده و به دستور حضرت «آیت الله عظمی حکیم » روزانه هفده ساعت درسی به تدریس کفایه، رسائل، کاسب و لمعه اشتغال داشت.

وی در انتشار تلگرام «حضرت آیت الله العظمی حکیم» به مناسبت پانزده خرداد 42 نقش بسزایی داشت و در زمان حکومت جمال عبدالناصر عده‌ای از علمای نجف تحت نظر ایشان برای افشای چهره پلید رژیم سفاک پهلوی به مصر اعزام شدند.

آیت‌الله مدنی در سال 1350 هجری شمسی به فرمان حضرت امام جهت تدریس علوم دینی به خرم آباد عزیمت کردند و حوزه مبارکه علمیه کمالیه به همت و تلاش این مرد والا تأسیس شد.

سپس بر اثر فعالیت‌های که علیه رژیم ستم شاهی داشتند به نورآباد ممسنی، گنبدکاووس، بندر کنگان و مهاباد تبعید شدند. با اوج‌گیری انقلاب اسلامی از تبعید به قم بازگشته و پس از پیروزی انقلاب به دعوت مردم غیور همدان به آن منطقه عزیمت کرده و در جریان تشکیل مجلس خبرگان رهبری از سوی مردم همدان به آن مجلس راه یافتند.

شهید آیت‌الله مدنی در پی شهادت آیت‌الله قاضی طباطبائی در شرایطی که حزب جمهوری خلق مسلمان و دیگر سرسپردگان بیگانه و وابستگان رژیم پوسیده پیشین دست به کار خلق فتنه و ناامنی در تبریز و آذربایجان بودند، از سوی امام امت به نمایندگی ایشان در آن زمان و به امامت جمعه تبریز منصوب شد.

وی در چنین شرایطی سخت که آذربایجان را تهدید می‌شد؛ مردانه از اسلام، امام و انقلاب دفاع کرد و نقشه‌های بدخواهانه فتنه آفرینان را نقش برآب ساخت و با شعار ولایت فقیه حافظ دین ماست رسالت پاسداری از دین را به انجام رساند.

گفتنی است، آیت‌الله مدنی آخرین نمازجمعه خویش را در 20 شهریور سال 60 برپا کرد و در نافله خود به دیدار یار شتافت./935/ت302/س
ارسال نظرات