۲۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۱۱۲۶۳۱
معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه های علمیه:

فعالیت 80 مبلغ اینترنتی در فضای مجازی / جذب 1250 طلبه جدید در مدارس سفیران هدایت

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه گفت: باید ظرفیت‌های موجود حوزه همچون مدارس علمیه و دیگر زیرساخت‌ها 100 درصد افزایش پیدا کند تا بتوانیم جوابگوی نیازهای تبلیغ دینی در داخل کشور باشیم.
نشست خبري معاون تبليغ و آموزش هاي کاربردي حوزه هاي علميه


حجت الاسلام محمد حسن نبوی، معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه‌های علمیه در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: باید ظرفیت‌های موجود حوزه همچون مدارس علمیه و دیگر زیرساخت ها 100 درصد افزایش پیدا کند تا بتوانیم جوابگوی نیازهای تبلیغ دینی در داخل کشور باشیم.

وی در ادامه افزود: برای گسترش تبلیغ دینی در داخل کشور از بیست سال قبل فعالیت‌هایی را آغاز کرده ایم؛ جذب طلاب حوزه‌های علمیه و آموزش آنها برای ورود به عرصه تبلیغ دینی یکی از فعالیت‌های معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی است.

حجت ا‌لاسلام نبوی اظهار داشت: از این رو رشته تخصصی تبلیغ در سطح چهار حوزه بیست سال قبل، به دستور مقام معظم رهبری فعالیت خود را آغاز کرد، به دلیل دیرهنگام بودن آموزش های تبلیغی، ابتدا مقطع کارشناسی ارشد و سپس مقطع کارشناسی رشته تخصصی تبلیغ راه اندازی شد تا مبلغان در عرصه تبلیغ حضوری جدی و تاثیرگذار داشته باشند.

پذیرش 90 نفر در مقطع کارشناسی و 190نفر در مقطع کارشناسی ارشد تبلیغ

وی خاطر نشان کرد: امسال 90 نفر در مقطع کارشناسی و 460 نفر در مقطع کارشناسی ارشد نام نویسی کرده اند که از این تعداد 190 نفر در مقطع کارشناسی ارشد تبلیغ پذیرش شده اند، این تعداد پذیرش در میان دیگر مراکز تخصصی حوزه بی نظیر است و دلیل جذب این تعداد، شرکت طلاب از مقطع کارشناسی تبلیغ و حوزه های علمیه سفیران در آزمون کارشناسی ارشد تبلیغ است.

فعالیت 47 حوزه سفیران هدایت و درخواست صدور مجوز برای ایجاد 60 مدرسه جدید

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه های علمیه با اشاره به ایجاد مدارسی برای آموزش تبلیغ با عنوان سفیران هدایت یادآور شد: هم اکنون 47 حوزه سفیران هدایت دارای مجوز از شورای گسترش حوزه‌های علمیه در حال فعالیت هستند که به جذب مبلغ و طلبه از مقطع دیپلم می پردازند؛ همچنین برای ایجاد 60 مدرسه جدید سفیران هدایت درخواست مجوز شده است.

وی با اشاره به تأسیس مدارس سفیران هدایت در مناطق محروم تأکید کرد: پنج حوزه سفیران هدایت در استان سیستان و بلوچستان در مناطقی همچون زابل، زهک، ایرانشهر و زاهدان راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: در جنوب کرمان که دچار آفت های فرهنگی و اقتصادی هستیم و همچنین شاهد فعالیت و حضور اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر هستیم، پنج حوزه علیمه سفیران هدایت در مناطقی همچون ریگان، بم، اسلامشهر، ماهان و رفسنجان مشغول فعالیت هستند و برای آن مناطق مبلغ تربیت می کنند.

جذب 1250 طلبه در مدارس علمیه سفیران هدایت

حجت الاسلام نبوی با اشاره به جذب و پذیرش 1250 طلبه در سال تحصیلی جدید و تحصیل 4500 طلبه در 47 حوزه علمیه سفیران هدایت تصریح کرد: این طلاب از پانزدهم شهریورماه به صورت آزمایشی تحصیلات خود را آغاز کرده‌اند و پس ا‌ز استعدادیابی به صورت رسمی دروس خود را در مقطع کارشناسی آغاز خواهند کرد.

تربیت رابطان فرهنگی

وی تصریح کرد: به دلیل نیاز شدید به انجام فعالیت های فرهنگی و دینی در روستاهای کشور و کمبود مبلغ در مناطق محروم طرح رابطان فرهنگی را راه اندازی کرده ایم، در این طرح از بین نیروهای فرهنگی با ایمان مورد قبول مردم، افرادی را گزینش می کنیم.

حجت الاسلام نبوی با بیان این که طرح رابطان فرهنگی طرحی اورژانسی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه است، ادامه داد: رابطان فرهنگی در یک برنامه آموزشی به مدت دو هفته با احکام نماز، قرائت صحیح نماز و مباحث مورد نیاز در مناطق محروم آشنا می شوند و در مساجد به برگزاری نماز جماعت و دعا می پردازند.

فعالیت 80 مبلغ اینترنتی در فضای مجازی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت حضور طلاب در فضای مجازی بیان داشت: به دلیل ضرورت حضور روحانیت در فضای مجازی و پاسخ به شبهات دینی 80 نفر از مبلغان این معاونت در فضای مجازی در حال فعالیت هستند.

معاون تبلغی و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه خاطر نشان کرد: این مبلغان با حضور در پایگاه ها، کانون های گفت‌و‌گو و وبلاگ هایی که مورد مراجعه جوانان و نوجوانان است با پاسخ به پرسش ها، سخنرانی در اتاق های گفت‌و‌گو و گسترش محتواهای مورد نیاز دینی به تبلیغ دین و ارشاد مخاطبان می پردازند./919/پ202/ع

ارسال نظرات