بخش نخست/باقری لنکرانی:
نمی توانیم در انتخابات مجلس خود را به حداقل ها قانع کنیم
خبرگزاری رسا ـ عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، با اشاره به اینکه عده ای از افراد نه تنها در تبیین فتنه و روشنگری کمک نکردند بلکه با سخنان خود بر ابهام افزودند، گفت: ما نمی توانیم در انتخابات مجلس خود را به حداقل ها قانع کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کامران باقری لنکرانی، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری چهارشنبه شب، در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم، با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی به تبیین شرایط و مسائل سیاسی کشور پرداخت.
وی حضور در فعالیت های اجتماعی و سیاسی را نوعی تکلیف دانست و با بیان اینکه باید برای صادق بودن در این ادعا تراز سنجی کرد، گفت: در یک نظام مردم سالار دینی نوع فعالیت اجتماعی و دعوت مردم به حضور در صحنه الزامی است و مردم سالاری بدون مراجعه به مردم امکان ندارد.
باقری لنکرانی با اشاره به اینکه گاهی جای اصل و فرع عوض می شود، گفت: آفتی که احزاب و گروه ها به آن دچار می شوند این است که به جای مراجعه به اندیشه، به افراد مراجعه می کنند و دعوت به افراد می شوند.
وی افزود: این آفت البته جدید نیست و یکی از مهم ترین آفت هایی است که تشکل ها با آن روبرو می شوند، این مساله در عرصه های اجتماعی به خوبی نمود و جلوه می کند، امروز در صحنه سیاسی کشور فضایی که برخی دنبال آن هستند با فضایی که عده ای دیگر دنبال آن هستند تفاوت می کند.
باقری لنکرانی بیان داشت: این نکته مهم که عقلانی هم هست اگر مورد توجه قرار نگیرد دچار مشکلاتی خواهیم شد، چرا که قدرت به خودی خود ارزشی ندارد بلکه اگر در مسیر ارزش ها قرار گیرد ارزشمند می شود.
وزیر کابینه دولت نهم در ادامه تاکید کرد: ما تجاربی از اینکه همه با هم متحد شدند در انقلاب مان داریم، در سال 76 اصولگرایان روی یک کاندیدا تمرکز و اشتراک نظر داشتند اما فرد دیگری رای آورد، این پیروزی آرمان گرایی دینی بود اما با تصمیم اشتباه، در آن فضا کاندیدای مورد نظر اصولگرایان وقتی به صحنه آمد و از او پرسیدند شما چه راهی را می خواهید ادامه دهید گفت همان راه و روش دولت سابق را ادامه می دهم و مردم که از دولت آزرده خاطر بودند به او اقبال نکردند چراکه بالاترین میزان تورم را تجربه کرده بودند و تهاجم فرهنگی در آن زمان مورد غفلت قرار گرفت.
باقری لنکرانی با بیان اینکه مردم در آن مقطع زمانی آرمان گرایی را زیرپا نگذاشته بلکه در تشخیص دچار اشتباه شده بودند و البته مقصر آن نیز ما بودیم، ابراز داشت: در این سال ها بسیاری از تفکرات پنهان که در لوای تفکر امام پنهان شده بود خود را نشان داد و مدعیان راه و تفکر امام گفتند که تفکر امام را باید به موزه ها سپرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید آسیب شناسی مسائل را فراموش کنیم، خاطرنشان کرد: در هشت سال اصلاحات به همه باورهای دینی و اعتقادی جامعه هجمه شد و فرصت سوزی های زیادی صورت گرفت و خون دل های زیادی خورده شد.
باقری لنکرانی به حاشیه رفتن دفاع از اصول در آن شرایط را در پیدایش این جریان مؤثر دانست و تاکید کرد: جریانی پایدار است که همیشه نسبت خود را با آرمان ها و اصول حفظ کند و این موضوع است که جریان ها را از یکدیگر متمایز می کند.
باقری لنکرانی تصریح کرد: هر کس که می خواهد در صحنه اجتماعی فعالیت کند باید کارهای خود را با نسبت ترویج آرمان ها بسنجد، ما نمی توانیم شعار اسلامیت بدهیم و الگویی را معرفی کنیم که در عمل اسلامی نیست، یک شخصیتی صراحتا می گوید من هر خرجی هم کردم برای پیشبرد کار بوده و اشکالی ندارد و باید توجه داشت که این باور و اعتقاد غلط است.
وی افزود: خیلی بد است که انسان به مستمع نگاه کند و برآن اساس حرف بزند، اشخاصی بگویند فتنه سال 88 یک کدورت بود و بعد بگویند کشش ندهید، در سال 88 مقام معظم رهبری به صراحت گلایه کردند که اصحاب تریبون روشنگری کنید و نگذارید مردم دچار ابهام باشند، بعضی ها نه تنها در این جهت تلاش نکردند بلکه مدام بر ابهام افزودند.
باقری لنکرانی اضافه کرد: کسی که در آن مقطع و در پاسخ به هل من ناصر به میدان نیامد چگونه می توانیم ایمان پیدا کنیم که در میدان های بعدی به صحنه بیاید، ما نمی گوییم این طور افراد عقاید شان درست نیست، بلکه می گوییم عمل شان درست نیست.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد حرف و عمل شان دو تا است، خاطرنشان کرد: ما باید یاد بگیریم در صحنه اجتماعی و عمل باورها و اعتقادات مان مهم است و هر کاری که می کنیم باید با عمل مان هماهنگی داشته باشد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: امروز انقلاب اسلامی از آن مرحله عبور کرده که ما چون نمی خواهیم آدم های بدی به مجلس بروند خودمان را به حداقل ها قانع کنیم، انقلاب رویش های زیادی داشته و آبدیده شده است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مردم در فتنه 88 واکسینه شدند و این واکسینه شدن باید در میدان عمل خود را نشان دهد.
وی با بیان اینکه مجلس آینده باید در جایگاه بلندی باشد که آرمان ها و اندیشه ها را ترویج کند، ابرازداشت: انتخابات مجلس شورای اسلامی همواره مورد نظر همه جریان های سیاسی بوده است و انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز چنین حکایتی دارد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه جریان های مختلف که برخی در پیشگاه ملت منفور شده اند می خواهند با نقاب در انتخابات ظاهر شوند، گفت: جریان فتنه و سران منفور آن در بین مردم هیچ جایگاهی ندارند و مردم به آنها محل نمی گذارند و اینها حضورشان در انتخابات را به صورت پیچیده دنبال و بخشی از اصلاح طلبان را به عنوان مجرای حضور انتخاب می کنند و آنها نیز شعارهای غیر حساسیت برانگیز خواهند داد.
وی بیان داشت: گروه انحرافی نیز برای انتخابات مجلس برنامه دارند و البته نخواهند گفت ما طرفداران الف.ر.م هستیم، اینها مطرح نخواهند کرد که ما همانی هستیم که دنبال مکتب ایرانی هستیم، بلکه به طرق پیچیده به میدان خواهند آمد.
باقری لنکرانی اضافه کرد: در برابر این پیچیدگی ها اگر عده ای حواس شان به قدرت باشد و بخواهند صرفا در مجلس حضور یابند، قطعا افرادی با چنین طرز تفکری شکست خواهند خورد.
وی با بیان اینکه انتخابات آینده مجلس از آزمون های سخت و دشوار است و دلیل آن نیز پیچیدگی های آن است، گفت: در این انتخابات افراد و گروه هایی حرف دل شان را نخواهند زد بلکه با نقاب وارد خواهند شد، ظاهر حرف ها زیبا خواهد بود اما باید دید در عمل چگونه رفتار می کنند.
این فعال سیاسی بیان کرد: کسی که می گوید من طرفدار و تابع رهبری هستم یازده روز خانه نشینی را یک جور توجیه می کند، آن که دو سال تاخیر در طرح نظارت بر نمایندگان را توجیه می کند، ما می گوییم شما در عمل خوب ولایت مداری نکردی.
باقری لنکرانی گفت: من گاهی اوقات تاسف می خورم جلساتی که به عنوان امور سیاسی و اجتماعی تشکیل می شود به جای توجه به امور اصلی و ارزش ها به بدگویی ها تبدیل می شود، این باور غلط است و باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه ترویج گفتمان اصیل باید محور قرار گیرد، ابراز داشت: ما نگرانیم چراکه گفتمان فعالیت های اجتماعی از گفتمان اصلی دارد خارج می شود، برای برخی حضور در مجلس به هر قیمتی مهم است، اما نسبت حرف و سخنان آنان با تکلیف، قدری زاویه دارد و شفافیت خود را از دست می دهد و شواهدی می بینیم که اشکالاتی را بوجود می آورد. /924/پ202/ج
ارسال نظرات