نماینده اصولگرای مجلس:
مجلس هشتم را می توان یک مجلس موفق دانست
خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس هشتم در انجام وظایف خود به درستی عمل کرده است از این رو می توان آن را مجلس موفقی دانست.

حجت الاسلام حسن ملک محمدی، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خصوص موفقیت مجلس هشتم گفت: مجلس هشتم را می توان یک مجلس موفق دانست، چرا که در برخی از مسائل و انجام وظایف به درستی عمل کرده است.
وی افزود: مجلس در تصویب برنامه پنجم توسعه، تصویب قانون هدفمند کردن یارانه ها، تصویب لوایح بودجه در هر سال و رای اعتماد به دولت نهم و دهم به صورت مناسبی عمل کرده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نمایندگان مردم در مجلس هشتم شورای اسلامی، مواضع قاطعی در مقابل استکبار جهانی داشتند که این امر مورد تمجید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در خصوص مواضع مجلس هشتم در مقابل استکبار فرمودند که مواضع مجلس موجب مباهات و افتخار کشور بوده و این برگ زرینی در کارنامه مجلس هشتم است.
حجت الاسلام ملک محمدی خاطرنشان کرد: مجلس هشتم در ناکام گذاشتن فتنه و منافقان، در سال 88 برای اولین بار مجلس شورای اسلامی کفن پوشیده مجلس را تعطیل و در دفاع از ولایت و اسلام در میدان بهارستان راهپیمایی کرد، و این امر اتفاق مهمی در تاریخ قانون گذاری ایران و نشان دهنده موفقیت مجلس هشتم بوده است./955/ت302/ج
ارسال نظرات