۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۸
کد خبر: ۱۲۵۲۴۰

معاون پژوهشی حوزه علمیه کشور با آیت الله موسوی جزایری دیدار کرد

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشی حوزه های علمیه کشور به منظور بررسی مسائل پژوهشی حوزه علمیه خوزستان با آیت الله موسوی جزایری دیدار کرد.
ديدار معاونت پژوهشي حوزه هاي علميه کشور با آيت الله موسوي جزايري ديدار معاونت پژوهشي حوزه هاي علميه کشور با آيت الله موسوي جزايري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام سید علی عماد، معاون پژوهشی حوزه های علمیه با آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان دیدار کرد.

در این دیدار حجت الاسلام عماد که همراه با تنی چند از مسؤولان حوزه علمیه کشور بود مسائل و مشکلات پژوهشی در حوزه علمیه خوزستان و سایر حوزه های علمیه کشور را بررسی کردند.

بر اساس این گزارش حجت الاسلام ‌عماد با قدردانی از عملکرد شایان حوزه علمیه خوزستان‌ اظهار داشت: خوشبختانه حوزه علمیه خوزستان در سال‌های اخیر رشد چشم‌گیری داشته که می تواند تأثیر بسزایی نسبت به ارتقای سطح پژوهش در کشور داشته باشد.

وی در ادامه افزود: حوزه علمیه خوزستان دارای ظرفیت‌های بالایی است و نسبت به سایر حوزه های علمیه کشور رشد قابل توجه ای را به خود اختصاص داده؛ از این رو باید کارهای خود را با شدت و سرعت ادامه و افزایش دهند.

همچنین آیت الله موسوی جزایری در بخش دیگری از این دیدار با بیان این که حوزه علمیه خوزستان در ابتدای راه قرار دارد، گفت: این حوزه علمیه که از نظر مسؤولان حوزه‌های علمیه کشور در جایگاه قابل توجهی قرار دارد باید کارهای خود را بیش از پیش ادامه داده و اوج گیرد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که خوزستان برای پوشش‌دادن مناطق محروم با کمبود مبلغ روبه‌رو است، تأکید کرد: تعداد مبلغان اعزامی به مناطق محروم خوزستان باید افزایش یابد؛ چرا که دشمنان با هجوم فکری و عقیدتی به این گونه مناطق در تلاش برای منحرف کردن مردم از آرمان‌های ناب اسلامی هستند و برای همین امر باید تعداد مبلغان اعزامی به این گونه مناطق افزایش یابند.

در پایان این دیدار حجت الاسلام میر احمد‌رضا حاجتی، مدیر حوزه علمیه خوزستان با بیان این که مبلغان حوزه علمیه خوزستان باید پژوهش‌محور باشند، گفت: آنها ‌بایستی در کنار مباحث تبلیغی خود توجه ویژه و جدی نیز به مباحث پژوهشی داشته باشند./9465/پ202/س
ارسال نظرات