۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۷
کد خبر: ۱۲۷۹۲۳
به زودی منتشر می‌شود؛

فاطمه؛ بانوی بی‌مثال

خبرگزاری رسا ـ کتاب فاطمه سلام الله علیها بانوی بی‌مثال به زودی از سوی انتشارات وحی و خرد وابسته به موسسه معارف وحی و خرد چاپ و در قطع پالتویی روانه بازار می‌شود.
حجت‌الاسلام علي نصيري


حجت‌الاسلام علی نصیری مدیر مؤسسه فرهنگی قرآنی معارف وحی و خرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اعلام این خبر، بازشناسی افق‌هایی از زندگی، فضایل و سجایای اخلاقی صدیقه طاهره با نگاهی مختصر به روایات اهل بیت‌ علیهم السلام برای زنان و دختران فرهیخته و دین‌مدار و کلیه علاقه‌مندان به آن حضرت را از جمله اهداف تدوین این کتاب برشمرد.

وی افزود: با امعان نظر به ابعاد زندگی و شخصیت صدیقه طاهره سلام الله علیها، ترسیم بخشی از سیمای ایشان در این کتاب در سه فصل اساسی و در مجموع در دوازده مبحث دنبال شده است که فصل نخست به معرفی و بررسی مهم‌ترین رخدادهای تاریخ حیات ایشان در قالب شش بحث «در سایه‌سار تربیت پیامبر صلی الله علیه و آله»، «حمایت بی‌دریغ از رسالت»، «افتخار همسری با امیرمؤمنان علیه السلام»، «در سوگ پدر»، «دفاع از ولایت تا پای جان» و «خاموشی غریبانه» می‌پردازد.

مدیر مؤسسه فرهنگی و قرآنی معارف وحی و خرد ادامه داد: در فصل دوم نیز سه فضیلت «مقام عصمت»، «مقام تحدیث» و «مقام شفاعت» از فضایل حضرت فاطمه علیهاالسلام مورد واکاوی قرار گرفته است و فصل سوم به بیان سه ویژگی «مادری سخت‌کوش»، «نماد ساده‌زیستی» و «سخاوت بی‌مانند» از سجایای اخلاقی حضرت می‌پردازد.

وی با اشاره به بخشی از مقدمه این اثر گفت: سخن ‌گفتن درباره برترین و برگزیده‌ترین بانوی اسلام و جهان، یعنی فاطمه صدیقه علیهاالسلام کاری ساده و آسان نیست، بانویی که تجسم زن کامل و تجسد کامل زن است و خود آیینه‌ای است جاودانه در بازشناخت نگاه اسلام و قرآن به زن؛ بانویی که در عمر بس کوتاه، زرین‌ترین برگ‌های افتخار را برای خود به ثبت رساند و نام خود را در تارک تاریخ جاودانه ساخت.

چه افتخاری از این بالاتر که خداوند بارها در قرآن از او یاد کرد و در آیه «تطهیر» او را در شمار معصومانِ پیراسته‌دامن برشمرد، از او در ماجرای مباهله با عنوان «نسائنا» تجلیل کرد، با ولادت او و توصیف او به عنوان «کوثر» و خیر کثیر، در برابر کسانی که پیامبر را فاقد نسل می‌انگاشتند، به آن حضرت فزونی نسل را بشارت داد و در سوره «دهر» با زیباترین تعابیر از جود و سخاوت او و خانواده‌اش تجلیل کرد.

چه مدالی از این باارزش‌تر که پیامبراکرم صلی الله علیه و آله  از فاطمه به عظمت و نیکی یاد کرد، پیوسته مشتاق دیدار او بود و در برابرش به احترام به تمام قامت از جای برمی‌خاست، او را به شوق بهشت می‌بوسید و می‌بویید و در بازگویی اسرار، او را محرم خود می‌دانست؟! چه فوز و فلاحی از این گرانبارتر که فاطمه علیهاالسلام شایستگی همسری و هم‌کفوی انسان والایی هم‌چون علی‌بن‌ابی‌طالب علیه السلام را یافت.

حجت‌الاسلام نصیری اذعان کرد: امروز و در روزگار ما سخن‌گفتن از زندگی، اندیشه و منش حضرت بیش از هر زمان دیگر ضروری است، زیرا از سویی شبهات فمنیست‌ها و تأکید آنان بر آزادی بی‌قید و شرط زنان و برابری آنان با مردان در همه حقوق پراکنده شده و زمینه لغزش فکری برخی را فراهم ساخته و از سویی دیگر، عصر ارتباطات و پدیده جهانی‌شدن و امکان دسترسی به سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های ماهواره‌ای، زمینه لغزش اخلاقی و وسوسه کنار گذاشتن حجاب و عفاف را در شماری از زنان و دختران تقویت کرده است.

حجت‌الاسلام نصیری با بیان این‌که رستن از دام شبهه و کشش شهوت را نمی‌توان کار آسانی انگاشت، تصریح کرد: آن‌چه که در این بین می‌تواند چون چراغی فروزان راه را از چاه بازشناساند و زنان و دختران ما را از خطر وارهاند، بازخوانی زندگی، اندیشه و منش زنان اسوه است که در صدر آنان بزرگ بانوی اسلام صدیقه طاهره علیهاالسلام  قرار دارد.

گفتنی است،‌ کتاب فاطمه بانوی بی‌مثال در قطع پالتویی، 95 صفحه، پنج هزار نسخه و با قیمت دو هزار تومان به زودی از سوی انتشارات وحی و خرد وابسته به موسسه معارف وحی و خرد روانه بازار نشر می‌شود. /920/ت302/ق

ارسال نظرات
captcha