۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۷
کد خبر: ۱۲۸۵۰۶
حجت الاسلام ماندگاری مطرح کرد:

راه‌های تبدیل زندگی به بندگی

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه گفت: وقتی خدا، رسول خدا(ص) و ولی خدا(ع) می گویند سن ازدواج را بالا نبرید شما نگویید این حرف برای زمان پیامبر(ص) است. این یعنی علم رسول خدا را زیر سوال می برید و می‌گویید این زمان را نمی‌دیده است.
حجت الاسلام محمد مهدي ماندگاري


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه در برنامه امروز سمت خدا که از شبکه سوم سیما پخش می شود با اشاره به این که فطرت انسان، وی را دعوت به مسابقه می‌کند گفت: از آنجایی که فطرت انسان کمال طلب است و خودنمایی هم یکی از غرایز انسانی به شمار می‌رود، می‌خواهد در این مسابقه پیروز میدان باشد از طرف دیگر طبیعت انسان هم وی را به سوی این مسابقه سوق می دهد.

وی با بیان این که مسابقه در همه حیوانات صادق است اظهار داشت: حیوانات برای زنده ماندن تلاش می‌کنند و با هم مسابقه می دهند و انسانها که حیوان ناطقند برای رشد یافتن به رقابت می پردازند، زندگی میدان مسابقه ای است که هم خدا در آن مسابقه برگزار می‌کند هم شیطان.

حجت الاسلام ماندگاری افزود: نیروهای درونی انسان مثل فطرت و عقل و نیروهای بیرونی مثل انبیا و اولیا انسان را به مسابقه در میدان الهی تشویق می کنند و از طرف دیگر نفس اماره و بعد حیوانی انسان از درون و شیاطین جن و انس از بیرون انسان را برای مسابقات شیطانی تشویق می کنند.

وی اظهار داشت: در میدان زندگی مسابقه ای برگزار می شود که رییس فدراسیون، داور و پاداش دهنده آن شیطان است و البته شیطان از دادن پاداش طفره می رود و مسابقه دیگری نیز برگزار می شود که رییس فدراسیون، داور و پاداش دهنده آن خداست.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: انسان فطرتا دنبال مسابقه و همیشه هم در حال مسابقه دادن است بنابراین اگر خواهان این باشد که همواره در مسابقات الهی شرکت کند و به مسابقات شیطانی رو نیاورد باید تمام توان و ذهن خود را به سمت خدا معطوف کند.

وی افزود: خانمها بخاطر حساسیت، ظرافت و لطافت خاصی که دارند در مسابقات الهی موفق‌تر خواهند بود و از طرف دیگر بخاطر همین ویژگی بیشتر طعمه شیطان قرار می‌گیرند.

این کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: خداوند در آیه 22 سوره ابراهیم فرموده است شیطان در روز قیامت به مردم می‌گوید: خدا هر وعده ای که به شما داد راست بود و وعده های من همه دروغ بود، چرا من را ملامت می‌کنید خودتان را ملامت کنید، امروز نه من برای شما نه شما برای من کاری نمی‌توانید بکنید و خداوند در هیچ کدام از وعده هایش تخلفی نیست.

وی با اشاره به این که خداوند در آیه 35 سوره احزاب 10 مسابقه را به عنوان مسابقات الهی عنوان می کند، اظهار داشت: اولین مسابقه، تسلیم در برابر حکم خدا است، روحیه تسلیم پذیری خانمها بیشتر است پس در اینجا خداوند هوای خانمها دارد.

حجت الاسلام ماندگاری با بیان این که در حکم خدا چون و چرا نکنید و تسلیم محض باشید گفت: وقتی خدا، رسول خدا(ص) و ولی خدا(ع) می گویند سن ازدواج را بالا نبرید شما نگویید این حرف برای زمان پیامبر(ص) است. این یعنی علم رسول خدا را زیر سوال می برید و می‌گویید این زمان را نمی‌دیده است.

وی دومین مسابقه را باور در ایمان به خدا و روز قیامت دانست و بیان داشت: متاسفانه امروز زن و مرد همدیگر را به سمت غفلت هل می دهند، اگر زن مرتکب گناهی شد یا مرد تقاضای گناه کرد، وظیفه طرف مقابل این است که او را متوجه اشتباه خود کند. زن مرد باید لباس ایمانی برای هم باشند، همان طور که مشتری و صاحب مغازه باید در معاملات مواظب یکدیگر باشند تا به خطا نروند.

حجت الاسلام ماندگاری سومین مسابقه را اطاعت نسبت به خدا و رسول(ص) عنوان کرد و اظهار داشت: چهارمین مسابقه الهی در صداقت است، باید در راستگویی از هم پیشی بگیریم نه در دروغ گفتن و کلاه سر هم گذاشتن، یادمان باشد که (مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین). متاسفانه جامعه امروزی به سمت دروغ پیش می رود. کسی در مسابقه صداقت با امام زمان(عج) برنده است که از شکم و شهوت بگذرد از گناه که هیچ از مال و عزیزش هم بگذرد.

وی یکی دیگر از مسابقات الهی را مسابقه صبر کردن دانست و صبر بر مصائب و ترک گناه را از جمله آن برشمرد.

این کارشناس مسائل دینی با بیان این که باطن خانمها از باطن آقایون پاک تر است، بیان داشت: برای همین کارهای نرم افزاری عالم بر عهده خانمها گذاشته شده است، وجود زن یک وجود لطیف و ظریف است و همین مسئله او را پاک نگه می دارد.

وی با اشاره به این که خانمها علاقه دارند فخر فروشی کنند و کلاس بگذارند، گفت: پس چه بهتر که در تسلیم و اطاعت و در صبر و صداقت کلاس بگذارند.

استاد حوزه علمیه خشوع در برابر خدا را یکی دیگر از مسابقات الهی برشمرد و اظهار داشت: مصداق خشوع در نماز تجلی می‌یابد. گفته شده که در امور معنوی به بالا دستی نگاه کنید و در امور مادی به پایین دستی، ولی متاسفانه الان برعکس شده است.

وی در پایان مسابقه الهی را مسابقه تبدیل زندگی به بندگی دانست و گفت: نگذارید میدان زندگی محل مسابقات شیطانی مثل اسراف، چشم چرانی، پر خوری، حرص قدرت، مال پرستی و دیگر رذائل شود./916/پ202/ع



ارسال نظرات