۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۴
کد خبر: ۱۲۸۵۱۱
مشاور رییس سازمان اوقاف:

تبعیت از رهبری و قانون‌مداری راهکار حل اختلافات است

خبرگزاری رسا ـ مشاور و نماینده رییس سازمان اوقاف در امور حوزه های علمیه کشور، دامن زدن به اختلافات فردی و حزبی را خواسته دشمنان و منحرفان دانست و گفت: مسؤولان با قانون‌مداری و تقویت عوامل وحدت باید این خواسته رهبر و مردم را تحقق بخشند.
حجت الاسلام سيد جلال رضوي مهر، مدير كل امور ديني و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه
حجت‌الاسلام سید جلال رضوی مهر مشاور و نماینده رییس سازمان اوقاف در امور حوزه‌های علمیه کشور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، اختلاف سلیقه و تضارب آراء در بین مسؤولان را موجب پیشرفت و پویایی کشور دانست و افزود: اگر نظرات متفاوت بر پایه اصول و قانون مطرح شود بسیار مطلوب است و یکی از مطالبات مقام معظم رهبری نیز همین است.

وی دامن زدن به اختلافات فردی و حزبی را در شأن مسؤولان انقلاب اسلامی ندانست و گفت: مردم از منتخبان خود انتظار دارند که همیشه در کنار ولایت و سرباز رهبر معظم انقلاب باشند و این امر محقق نمی شود مگر اینکه مسؤولان خواسته های خود را با رهبر تنظیم کنند و گوش به فرمان ایشان باشند.

این استاد حوزه علمیه قم، یکی از راه‌های حل اختلافات را قانون مداری عنوان کرد و تصریح کرد: در نظام اسلامی جایگاه و حیطه وظایف هر کس مشخص است؛ اگر همه به پیروی از قانون ملزم باشند این دعواها بالا نمی گیرد.

نماینده طلاب و فضلای همدان، با اشاره به رسانه‌ای شدن برخی اختلافات از سوی مسؤولان گفت: علنی و رسانه‌ای کردن اختلافات نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه بر مشکلات می افزاید، از اینجا معلوم می شود که این کارها برای رضای خدا نیست چرا که اگر این طور بود کارهای اصلی کشور رها نمی شد و به جای انجام آنها این اختلافات کوچک دامنه‌دار نمی شدند.

حجت‌الاسلام رضوی مهر، دوستی و محبت بین مسؤولان را خواسته مقام معظم رهبری و مردم عنوان و خاطرنشان کرد: دشمنان ما و منحرفان می خواهند این اختلافات استمرار داشته باشد؛ مسؤولان با شناسایی و تقویت عوامل وحدت سعی کنند فضایی در خور و شایسته نظام اسلامی ما ایجاد کرده و قلب امام زمان(عج) را از خود خوشنود کنند. /928/ت303/ج

ارسال نظرات
captcha