۰۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۱۲۹۳۱۰
بر روی کیوسک مطبوعات قرار گرفت؛

هفتاد و هفتمین شماره ماهنامه اخبار شیعیان

خبرگزاری رسا ـ آخرین شماره ماهنامه خبری و تحلیلی اخبار شیعیان شامل خبر، تحلیل، مصاحبه و گزارش منتشر شد.
هفتاد و هفتمين شماره ماهنامه اخبار شيعيان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ماهنامه خبری و تحلیلی اخبار شیعیان با هدف اطلاع رسانی جوامع و گروه های شیعی جهان نسبت به حوادث و رویدادهای زندگی اجتماعی آنها، اقدام به گردآوری اخبار از سایت های اینترنتی، نشریات و منابع اطلاع رسانی دیگر کرده است.

در این شماره می‌خوانید: «تهدیدهای دشمنان، نشان دهنده قدرت نظام اسلامی است»، «جمهوری اسلامی بحرین، ضامن حقوق شیعه و سنی»، «جامعه اسلامی نظاره‌گر بی‌تفاوت کشتار شیعیان پاکستان»، «نشست بررسی جنایت های آل سعود در بحرین برگزار شد»، «توقیف روزنامه مدافع شیعه در کویت».

در این شماره در بخشی از مطلب تهدیدهای دشمنان، نشان دهنده قدرت نظام اسلامی است می‌خوانید: «رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز سال نو در حرم مطهر و ملکوتی ثامن‌الائمه علیهم‌السلام نیز بر موضوع اتحاد و یکپارچگی تمامی اقشار مختلف مردم و مسئولان تأکید کرده و آن را نیاز جدی کشور دانسته و با دعوت از همه برای رفتار مهربانانه و پرمحبت، افزودند: سلیقه‌های متفاوت و دیدگاه های گوناگون نباید باعث اختلاف و تفرقه شود. ایشان، منازعه بر سر مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی و شخصیتی را باعث جری شدن دشمن برشمردند و افزودند: نباید با مخالفی که دنبال جمهوری اسلامی و دنبال حق است اما راه را اشتباه می‌رود، همانند معاندان نظام برخورد کرد. ایشان با ابراز تأسف از عملکرد بی‌محابا و اختلاف برانگیز برخی رسانه‌های اینترنتی افزودند: مسئوولان به گونه‌ای این مسأله را تدبیر کنند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ضمن دعوت از همه برای پایبندی به اخلاق اسلامی و قانون خاطر نشان کردند: مبادا کسانی به بهانه این حرف، جوانان انقلابی را مورد شماتت قرار دهند؛ چرا که اینجانب همه جوانان مؤمن و انقلابی را فرزندان خود می‌دانم و از آن‌ها حمایت می‌کنم. البته همه باید با رعایت اخلاق اسلامی، قانون را مراعات کنند.»

«شهادت شش زائر ایرانی در کربلای معلا»، «رسانه‌های ماهواره‌ای، ابزار مهم وهابیان برای تفرقه انگیزی میان امت اسلامی»، «جامعه شیعی باید موضوع آموزش و تربیت فرزندان را جدی بگیرد»، «ادامه اعتراض به ظلم علیه شیعیان»، «انقلاب اسلامی ایران و تحول در حرکت شیعیان عربستان سعودی» بخش‌های دیگری از مطالب این شماره را به خود اختصاص داده است.

هفتاد و هفتمین شماره ماهنامه اخبار شیعیان به صاحب امتیازی مؤسسه شیعه شناسی و مدیر مسؤولی محمود تقی زاده داوری اردیبهشت 1391 در 32 صفحه با قیمت 1000 تومان منتشر شده است./913/ن602/ق
ارسال نظرات
captcha