۰۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۷
کد خبر: ۱۲۹۵۳۴
استاد حوزه و دانشگاه:

کارگاه‌های دانش‌افزایی برای نمایندگان مجلس تشکیل شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه خواستار برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی برای نمایندگان مجلس شد و برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری را نیازمند تعلیم دانست.
حجت‌الاسلام حسن امير انصاري


حجت‌الاسلام حسن امیر انصاری، مدیر امور پژوهشگران و انجمن‌های علمی جامعةالمصطفی العالمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به آغاز به کار نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از نمایندگان خواست که سرگذشت نمایندگان پیشین را مطالعه کرده و از سرنوشت کسانی که قصد خیانت به ملت را داشته‌اند، درس بگیرند.

وی افزود: در طول تاریخ انقلاب نمایندگانی که برای رضای خدا کار کرده‌اند، در عرصه‌های مختلف زندگی موفق بوده‌اند، کسانی هم به قصد خیانت به ملت می‌خواستند رأی مردم را بگیرند و برخلاف نظر مردم حرکت کنند که مطالعه دقیق این دو جریان، درس عبرتی برای نمایندگان ملت در مجلس نهم است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که مجلس محور قدرت جمهوری اسلامی است و نماد مردم‌سالاری دینی در مجلس رقم می‌خورد، از نمایندگان که خداوند متعال این مسؤولیت خطیر را به آنها داده است، خواست که چند شغله بودن را رها کنند و تنها به وظیفه اصلی خود و تنظیم و تدوین قوانین و نظارت بر اجرای قانون عمل کنند.

وی تصریح کرد: نمایندگان تمام وقت خود را صرف این ملت و به گونه‌ای اقدام کنند که از امروز تا چهارسال دیگر که دوره نمایندگی آنان به پایان می‌رسد، شرمنده مردم نشوند و پیروز از این صحنه بیرون آیند نه مانند افرادی که در مجلس هیچ اقدام و تحرکی نداشتند.

حجت‌الاسلام امیر انصاری با بیان این‌که مجلس جای سکوت کردن نیست، گفت: نمایندگان با توجه به این‌که مردم با عشق و شور پای صندوق‌های رأی آمدند و حماسه آفریدند، متوجه عملکرد خود باشند، اگر نظری دارند در مجلس مطرح کنند چراکه کار مجلس با گفتن و نوشتن درست می‌شود و با سکوت و تأیید اکثریت و اقلیت کار به پیش نمی‌رود.

نمایندگان در جلسات مجلس حضوری فعال داشته باشند

وی تشکیل جریان‌های متصل به منابع قدرت و ثروت را برخلاف خواسته و انتظار مردم دانست و افزود: نمایندگان مجلس باید بیشترین وقت خود را صرف مجلس کنند، با حضور جدی در مجلس، شرکت فعال در بحث‌ها و مطالعه مباحث مطرح شده قانون را وضع کنند و حتی دوره‌های تخصصی را بگذرانند.

این محقق و پژوهشگر حوزوی خواستار تشکیل و برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی برای نمایندگان مجلس شد و با بیان این‌که نحوه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری نیاز به تعلیم دارد، گفت: هیچ عیبی نیست که یک نماینده در این زمینه مطالعه کند، برای مردم خالصانه وقت بگذارد و حداکثر 70 درصد وقت خود را برای خدا در مجلس صرف کند.

وی نظارت بر اجرای قانون و رصد مسائل بین‌الملل را از دیگر وظایف مهم نمایندگان مجلس برشمرد و اذعان داشت: نمایندگان دغدغه این را نداشته باشند که مردم متوجه تلاش‌های آنان نمی‌شوند، کسی که با صداقت برای مردم کار کند مردم متوجه می‌شوند و از کارهای مخلصانه بی‌خبر نیستند. /920/ت302/ج

ارسال نظرات