خسارت تعطیلی قانون عفاف و حجاب جبرانناپذیر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمدمهدی ابراهیمپور، مدیر مرکز حجاب ریحانةالنبی، امروز در نشستی خبری با حضور خبرنگاران با اشاره به 21 تیرماه گرامیداشت حادثه مسجد گوهرشاد، نامگذاری این روز به نام عفاف و حجاب، حرکتی مناسب دانست و خواستار جلوگیری از نمایشی شدن این حرکت و ارائه گزارش فعالیتها و برنامههای دستگاههای مربوطه شد.
وی با بیان اینکه حجاب در جامعه اسلامی یک مسأله شرعی است و براساس قانون باید مورد توجه جدی قرار گیرد، اهتمام دولت به این مسأله را شایسته ندانست و گفت: دولت باید حداقل وظیفه شرعی را که برای زن مسلمان مشخص شده است در جامعه اجرا کند، چراکه اصل تشکیل حکومت اسلامی برای اجرای قوانین دینی و احکام شرعی است.
مدیر مرکز حجاب ریحانةالنبی با اشاره به حساسیت ویژه دشمن نسبت به مسأله حجاب و سمپاشیهایی که از طریق مختلف انجام میدهد تا جامعه اسلامی را به فساد بکشاند، افزود: اولویت اول دشمن مسأله حجاب است که اگر حجاب، پوشش و حیا و به دنبال آن عفت از جامعهای جدا شد، باید انتظار از بین رفتن ارزشها را داشت.
وی تصریح کرد: اگرچه حجاب خط مقدم مسائل فرهنگی کشور است و هشدارهای مقام معظم رهبری نسبت به مسائل فرهنگی کشور و تذکراتی که اخیرا درباره عفاف و حجاب دادهاند از اهمیت این مسأله حکایت دارد، اما با وجود قانون در جامعه و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره حجاب و عفاف، عکسالعمل ضعیفی شده است.
حجتالاسلام ابراهیمپور از وزیر علوم به سبب طرح تفکیک جنسیتی دانشگاهها تقدیر کرد و با ابراز امیدواری برای به ثمر رسیدن این طرح، گفت: برخی با نگاه سیاسی که به مسأله عفاف و حجاب دارند این اشکال را وارد میکنند که طرح تفکیک جنسیتی توهین به دانشگاهها است و با چنین حرکتی، وضعیت دانشگاهها از جهت علمی بهبود پیدا نمیکند.
وی با ابراز تأسف از این مسأله که به مقوله حجاب به جای یک مسأله فرهنگی به صورت سیاسی برخورد میشود، افزود: متأسفانه هفت سال است که قانون عفاف و حجاب با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تعطیل شده و در حد یک شعار باقیمانده که تعطیلی این قانون ضربه سنگینی به عفاف و حجاب میزند و جبران آن امکانناپذیر است.
مدیر مرکز حجاب ریحانةالنبی با بیان اینکه حجاب یک میراث فرهنگی است که از گذشتگان به دست ما رسیده و فراتر از آن است که به عنوان نگاه سیاسی و سلیقهای به آن نگریسته شود، گفت: کوتاهی مسؤولان در این زمینه گناهی نابخشودنی است، جامعه از کسانی که قانون عفاف و حجاب را تعطیل کردهاند مطالبه خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای نیروی انتظامی در زمینه عفاف و حجاب، ابراز داشت: 26 دستگاه موظف بودند مسأله حجاب و عفاف را در جامعه پیگیری کنند، اما نکردند و امروز نیروی انتظامی وارد عمل شده است، طبیعتا بسیاری از مشکلاتی که نیروی انتظامی با آنان برخورد میکند حاصل کمکاری دستگاههای مربوطه است.
حجتالاسلام ابراهیمپور ادامه داد: اگر ایراد و اشکالی به نیروی انتظامی وارد میشود باید به سراغ آن دستگاهها رفت و از آنان مطالبه کرد؛ نیروی انتظامی با ناهنجاریها باید برخورد کند، اما باید بررسی شود که چه کسانی زمینههای فساد را ایجاد میکنند تا قبل از نیروی انتظامی باید پاسخگو باشند.
وی تصریح کرد: مرکز حجاب ریحانةالنبی با نگاه اجرایی به مسأله حجاب فعالیتهای خود را انجام میدهد به این امید که وضعیت جامعه تغییر پیدا کند و علما از مجموعه این مطالبه را داشتند؛ اما تنها به ایده و طرح و اجرای آن در حد یک مؤسسه اکتفا شده است و دولت باید با حمایت از مجموعههای فرهنگی در ترویج عفاف و حجاب در جامعه کمک کند. /920/پ202/ن